Albert Györgyi szívesen kerülne közelebbi ismertségbe Hajdú Péterrel. Félreérthetetlen ajánlatát a riporternő kamerák előtt tette meg a és még telefonszámát is megadta a műsorvezetőnek.

Úgy tűnik, nem csak mániás depresszióban, de szexmániában is szenved Albert Györgyi. A riporternő legalábbis egy tévéfelvétel alkalmával erre a gyanúra adott okot, hiszen a kamerák előtt tett félreérthetetlen ajánlatot Hajdú Péternek.

Telefonszámát is megadta az adásban

A Színes Bulvár Lap beszámolója szerint Albert Györgyi a következőket mondta férfikollégájának: "Meghívsz vacsorázni, veszel egy csokor virágot, és mindent megtudhatsz rólam, amit a többiek". A riporternő ezután dedikálta szerelmeiről és ex-szeretőiről szóló könyvét Hajdú Péternek, majd beleírta telefonszámát is.

Arra nem tér ki a tudósítás, hogy, Albert Györgyi vajon alkoholos befolyásoltság miatt találta volna vonzónak a pufók műsorvezetőt, mindenesetre a Színes Bulvár Lap tudósítása szerint az alkoholproblémáit nyíltan vállaló televíziós újságírónőből ekkor is áradt az alkoholszag.

Nem a szesz miatt rúgta ki a férje

Kiderült viszont, hogy nem az alkohol miatt rúgta ki Albert Györgyit a férje szilveszter éjjelén. Erről maga a riporternő beszélt. Szerinte csak annyi van a dolog mögött, hogy férjét Sárospatakhoz, őt pedig a fővároshoz köti a munkája. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy kihűlt és barátsággá szelidült a kapcsolatuk. Nem is szexeltek jó ideje. Legalábbis egymással.

A Miért pont ők? című könyvében Albert Györgyi férfiakhoz fűződő eddigi kapcsolataibe enged betekintést. Ebből kapott most egy dedikált és telefonszámmal ellátott példányt Hajdú Péter. Bár a kötetből azt is megtudhatjuk, hogy például Stohl András egy éjszakára maga alá gyűrte a szerzőt, majd dobta, Albert Györgyi szerint a könyvben nem a szennyest teregeti ki és még csak nem is áll bosszút volt pasijain, hanem egy 43 éves nő életét, tapasztalatait osztja meg, és ezzel szerinte talán vigaszt nyújthat a nőknek.