Győzike megfogadta, hogy nem hagyja megromlani újfent a házasságát, amikor a Győzike Show ismét elindul. Korábban azt szögezte le, nem kezdi újból a tévés pályafutását, csak az apa és a frontember szerepét tartja szem előtt.

Gáspár Győző retteg attól, hogy a folyamatos szereplés tönkreteszi a házasságát. Győzike a Színes Bulvár Lapnak fogadkozott, hogy a Győzike Show nyilvánossága a kapcsolatát nem rontja meg újfent. A szereplő elmondta, az eddiginél több közös programot szeretne szervezni a feleségével, és gyakrabban randevúznak majd a kamerán kívül is. Például moziba járnak majd és vacsoráznak.

Sűrű változások

Gáspár Győző döntése - miszerint folytatja a showt - legfeljebb azokat lepte meg, akik még elhiszik a nyilatkozatait. A Romantic frontembere az év elején arról beszélt, még ha akarná, sem tudná folytatni a showt, mivel komoly anyagi veszteséget okozna a családnak, lévén a pénzét vállalkozásokba fektette. A Velvetnek bő egy hónapja elmondta, ezentúl csak családapa és frontember szeretne lenni, és bababoltjával, valamint parfüm nagykereskedésével foglalkozni.

Úgy tartotta nemrég, hogy a televíziós szereplés következményeként romlott meg a kapcsolata a szüleivel, amelyik azt kövezően rendeződött, hogy véget ért a valóságshow. Emellett arra is utalt, hogy a médiaszereplés megváltoztatta, mitöbb megtörte őt, más sosem lesz olyan felszabadult, mint régen.

Egymásnak teremtették őket

Mindezek ellenére az RTL Klubnak különösebb erőfeszítések nélkül sikerült meggyőznie a családot, hogy tavasszal újból megjelenjen a stáb az otthonukban, és erről Győzike azt mondta, nyilvánvaló, hogy a közönség akarata érvényesült ebben a döntésben. Úgy tartja, 2005 Győzike éve volt, és a Velvetnek emellett Jackóhoz is hasonlította magát.

A Színes Bulvár Lap egy pszichológus szakértőt is megszólaltatott Győzike házasságának témájában, aki elmondta, a házasság közös élményekről szól, a közös szereplés tehát csak még közelebb hozhatja a párt egymáshoz. Győzikét és Bea asszonyt egyébként is egymásnak teremtették. Közhelyekkel bőven szolgál a cikkben egy Judith S. Wallerstein nevű szerző írása a házasság működéséről. Az amerikai viselkedéskutató szerint a titkok a következők: elsősorban megőrizni az első időszak szerelmének emlékét, újragondolni a kapcsolatot a szüleinkkel, nem elhanyagolni egymást, ha gyerekünk születik, és tisztában lenni azzal, hogy a szex is alapja a jó házasságnak.