Gáspár Győző úgy érzi, a salgótarjániak utálják, ezért fájó szívvel bár, de megválik a várostól. Egy kis faluba költözik, ahol sertéseket kíván tenyészteni, mert úgy gondolja, az állatokkal jobban kijön, mint az emberekkel.

Eladja házát és elköltözik Győzike családja Salgótarjánból. A Színes Bulvár Lap információi szerint egy ingatlanközvetítő iroda már árulja is Győzikéjék házát, és ezt a Romantic énekese is megerősítette a lapnak. Győzike és családja szomorú, hogy el kell hagyniuk lakóhelyüket, ahol több mint harmic éve élnek, de úgy gondolják nincs más választásuk, mivel a helyiek mostanában "furcsán viselkednek velük".

A malacok jobban szeretik

Gáspár Győző úgy érzi, a helyiek utálják, és minden lehetséges fórumon kinyilvánítják, hogy cikinek tartják, amit a várossal tesz. Ezért döntöttek úgy, hogy elhagyják Tarjánt és egy Budapesttől 150 kilométerre lévő kis faluban telepednek le. A lap információi szerint 15 millió forintért árulják tündérpalotának becézett sárga házukat és helyette nem házat, hanem egy három szobás lakást terveznek venni. "Teljesen új életet akarunk kezdeni, és természetesen Buksit is visszük az új lakásba" - nyilatkozta Győzike a Színes Bulvár Lapnak, valamint hozzátette, nem akar annyit a médiában szerpelni és ezentúl sertéstenyésztéssel kíván foglálkozni, mivel tapasztalati szerint sok állat jobban szereti őt, mint az emberek.

Buksit, törzskönyvi nevén Urasághegyi Baltazárt egyébként nemrégiben egy veszprémi vállakozó akarta megvásárolni Győzikétől egy millió forintért, a repper azonban nem adta a négy hónapos kutyakölyköt, annak ellenére, hogy a kutya kizárólag a lakásban hajlandó elvégezni a dolgát.

Nem akarja

Gáspár Győzőnek sok bajt okozott valóságshow-ja és már több ízben nyilatkozta, megbánta, hogy az egész ország számára közszemlére bocsátotta életét. Közben együttesében is gondok voltak, Katinka és Zsuzsi nevű énekesnői ugyanis zokon veszik, hogy rájuk jóval kevesebb figyelem hárul, mint Győzikére. Gáspár Győző aznban mindenkit megnyugtatott, amíg ő él, addig Romantic is lesz.