horoszkóp

Győzike élelmiszercsomagokkal kampányol

2006.03.30. 08:54
A Romantic énekese Győzike-feliratos étolajjal győzi meg a falubelieket, hogy ő az ideális polgármester. A helyiek szerint, ha Gáspár Győző nyer, minden sokkal jobb lesz, és Nógrádmegyer bevonul a történelembe.

Felpezsdül az élet

Klikk a képre!

Győzike az önkormányzati választásokon szeretne jelöltként indulni és Nógrádmegyer polgármestere lenni, írja a Blikk. Hogy biztos legyen győzelmében, a Romantic frontembere Győzike- feliratos élelmiszereket -cukrot üdítőt és étolajat- osztogat szülőfaluja művelődési házában, Nógrádmegyerben. A zebramintás lakberendezési tárgyak szerelmese a lap információi szerint roppant népszerű a faluban lakó romák körében, akik abban reménykednek, hogy Győzike ismertségből ők is hasznot húzhatnak. Úgy gondolják, ha Győzike nyer, minden jobb lesz, ráadásul még kicsit felpezsdül az élet is a Nógrád megyei faluban.

Ez nem tréfa

Győzike szerint a polgármester munkája nem vicc, ezért programjában a "Munka, Család és Békesség" csupa nagy kezdőbetűvel szerepel. A showman nem titkolt célja, hogy faluja legalább olyan híres legyen, mint ő. Mindeddig csak Győzike édesapjáról derült ki egyértelműen pártszimpátiája, a nógrádmegyeri művelődési ház színpada mellé kitűzött MSZP-zászlók azonban egyértelművé tették, hogy Győzike milyen színekben indul majd az őszi választásokon.