horoszkóp

Győzike nyaral, válik és Csehszlovákiába megy

2005.08.05. 16:46
A Romantic frontembere Hajdúszoboszlón tölti jól megérdemelt szabadságát családjával. Közérzete kitűnő, ez abból is látszik, hogy riporterünknek komoly kihívást jelent, hogy megértse, és elkülönítse a valós és nem valós dolgokat, amit a sztár összehord.

Sajnos csak az éteren át tudjuk elérni hazánk kedvenc roma valóságshowhősét, úgy is nehezen, hiszen vagy csak az asszisztensével sikerül beszélni, vagy amikor épp elkezdené ecsetelni gerincproblémája részleteit, a kis Virág hihetetlen rikoltozásban tör ki, így a beszélgetés minduntalan elmarad.

Aztán mégis összejön, és végre megkérdezhetem, mit csinál az utolsó héten, amikor még nem követik kamerák minden lépését. "Hát mit csinálnánk, pihenünk Szoboszlón, a strandon, merthogy van fedett, mindegy milyen az idő." - alapzaj természetesen van a vonal végén, de nem vészes. - "Itt vagyunk a hotelbe, jól érezzük magunkat, ilyenek. A gyerekek csúszdáznak, pihenünk."

Bea asszony lenyúlta Kylie Minogue pasiját

#alt#
Fotó: RTL Klub

"Hát figyelj, ha most elkezdenék, reggelig beszélhetnék a gerinckezelésemről." - válaszolja a gyógymódot firtató kérdésemre, így ebbe a témába inkább nem is megyünk bele. Ellenben a műsoráról szívesen beszél. - "Ja, a show az indul szeptemberben. De a Bea már nem lesz benne." - meghökkenek, aztán megtippelem, hogy csak viccel megint. Vagy igazat mond? - "Most sincs itt, válunk, beadta a válókeresetet!" - mondja Győzike, ám a háttérben jól hallani Bea asszony hangját.

"Győzi" - mondom. - "Ne szívasd a sajtót, mert aztán megint sírás lesz a vége!" A roma médiasztár azonban ragaszkodik a poénjához, és rátesz még egy lapáttal, bár közben éles női "De hülye vagy!" hallatszik a háttérből. - "A Bea lelépett. A Kylie Minogue pasijával lépett le!" - mondja, így legalább meggyőződhettem róla, hogy hazánk roma rapperének tényleg jókedve van. Vagy erősen hallucinogén fájdalomcsillapítót kap. Az is valami.

Cini, a porszívó és Bundy-ék

"Hallom főztél egy jót Cininek, mielőtt visszament a börtönbe" - próbálom oldani saját feszültségemet, mert Győzi persze most is oldott és laza. "Hú, nem csak főztem! Mostam is! Egyedül a függönyt nem tudtam felrakni."

"Mit?" - ezt nem én kérdezem, hanem Bea asszony, csak én is hallom, ahogy a kis Virágot is a háttérben gügyörészni. - "Ja, aztán meg elrontottam szegénynek a porszívóját!"

"Ne! Elrontottad a porszívót? Nekem nem is mondtad!" - bömböl Bea asszony, és a beszélgetés kezd olyan lenni, mintha magam is bekerültem volna a show-ba. Frenetikus, nem is kell mondanom semmit, megdumálják ők ezt a porszívó dolgot. A lényeg, hogy Cini takarítógépének annyi, pedig Győzi csak meg akarta lepni, de hát "annyira takarított, ez van". Bizony vannak nehéz dolgok az életben. Arról is biztosít, hogy ha teheti, be fog járni a művésznőhöz, mert nagyon megkedvelte.

Csehszlovákia és Elzáék

"Megnagyobbítottuk a salgótarjáni házat, megint onnan fog közvetíteni az RTL Klub. A nappali ötven négyzetméterrel lett nagyobb, és Evelyn hálószobája kétszintes lett, hogy a kislány elférjen a zongoránál, a Buksi meg beköltözött a nappaliba" - ezt a részt pechemre nem kommentálja Bea asszony, de nem is olyan nagy baj, így legalább meg tudom kérdezni, milyen egzotikus helyre utaznak ezúttal a féléves show során.

"Hát Kisgécre, Hugyákba és Gárdonyba először. Akartunk menni Bujákra is, de az RTL Klub nem akarta, mert ott sok a gádzsó. A nem roma." - A terv szerint tehát bemutatják a nézőknek ezeket a Salgótarján közeli településeket - "Aztán meg sem állunk Csehszlovákiáig" - ami pontosan nem tudom, azt jelenti-e, hogy időutazásra mennek, vagy azt, hogy Győzi politikusi törekvései a vártnál is jobban alakulnak. - "Meg megyünk Szlovéniába, Bulgáriába, és még hova, hova is Bea?"

"Ukrajnába!"

"Ja, ja Ukrajnába igen, hogy ne mindig csak az izé helyek. De először Kisgécre Elzáékhoz!" - Bea asszony is megerősíti, hogy Elzáék megvendégelése komolyan tervbe van véve, így nincs okom kételkedni. - "Amúgy meg a győzike pont www tévén van már honlapom, úgyhogy ezt írjátok bele!" Beleírjuk: Gyozike.tv a pontos cím.