Gáspár Győző 1.6 millió forintot hagyott egy elektronikus kaszinó pénznyerőjében, majd végül arra sem maradt pénze, hogy kifizesse a büntetést, amiért a tilosban parkolt. A másik esemény, hogy örökbe fogad egy kisfiút, akinek apja börtönbe vonul.

A Gáspár Győzővel hirtelen történt események közül a kaszinóban történteket elevenítjük fel elsőként. Néhány óra leforgása alatt koradélután 1.6 millió forintot játszott el a kaszinóban Gáspár Győző, mint arról a Színes Bulvár Lap értesült. A lapot egy vendég értesítette, hogy Győzike egy ideje folyamatosan veszít a casino master és a rock’n’roll gépeken egy meg nem jelölt elektronikus játékteremben. Eközben odakint kerékbilincset tettek Győzike feliratú narancssárga autójára, mert tiltott helyen parkolt.

Kerékbilincs hitelre

Nézze meg képeinket!

Miután Gáspár Győző az összes zsetonját a pénznyerőben hagyta, nem tudta kifizetni a büntetést, hogy az autóját visszakapja. A lap szerint ezt a kaszinó kifizette hitelben, aminek Gáspár Győző örült, ugyanakkor ingerülten reagált az esemény hírére a helyszínre sietett újságíróra, nehezményezve, hogy Magyarországon semmi sem marad titokban.

Más alkalmakkor a frontember kifejezetten boldog, ha a sajtó érdeklődik az élete iránt. A Blikk ugyanis arról számolt be, hogy egy 11 hónapos gyereket vesz magához, akinek családja kénytelen lemondani a Balázska nevű kisfiúról, miután szűkösen élnek, és a családfőnek hamarosan börtönbe kell vonulnia.

Elsírta magát

Az apa név nélkül elmondta a lapnak, hogy megbeszélte a feleségével, a kisfiúkat örökbe adják Gáspár Győzőnek, akiről a Győzike Show-ból úgy tudják, szereti a gyerekeket, és különösen egy kisfiúra vágyik. A főszereplő a fotósok jelenlétében találkozott először a leendő kisfiával, és a meghatódottságtól elsírta magát.

A családfőről egyébkéjt hónapokkal ezelőtt kiderült, egy másik kisfiúról is gondoskodik. Egy barátja ugyanis autóbalesetben meghalt, ezért állítólag lelkiismereti okokból támogatja az özvegyet és a családját, de erről egy lap kivételével senkinek nem beszélt.