horoszkóp

Győzike nem költözik, pedig leköpték

2005.06.24. 10:51
Salgótarján lakosságának egy része utálja Győzikét, egy alkalommal le is köpték. A támadások hatására a család még hónapokkal ezelőtt úgy döntött, elköltözik a városból Győr-Moson-Sopron megyébe. Most mégis meggondolták magukat. Győzike leszögezte, ő marad, költözzön el 'Tarján.

Csak azért sem költözik el Győzike és családja Salgótarjánból, miután a város egyre nagyobb indulattal lázad fel ellene. Gáspár Győző a Best magazinnak elmondta, a salgótarjániak hálásak lehetnek neki, mert a közéletben soha nem forgott a város neve, csak amióta ő híressé tette. Győzike szerint a lakosság ezért köszönettel tartozik neki.

Csak parkolni akart

A lakosság ezt másképp gondolja. Már a Győzike show kezdetekor az RTL Klub műsoraiban megszólaltatott helybeliek egy része ellenezte a Gáspár család szereplését, és a családfő egyes megnyilvánulásait pedig primitívnek tartotta. Legutóbb két héttel ezelőtt tiltakoztak Győzike ellen arra hivatkozva, hogy a show főszereplője lejáratja a várost. Az indulatokat az a műsor váltotta ki, amelyikben Gáspár Győző nem tudott leparkolni a kiválasztott helyen, és ezt igazságtalannak tartotta, majd szidni kezdte a helyi közigazgatást, és az embereket.

Győzi elismerte, hogy a helyiek utálják őt és a családját. Elmondta, egy alkalommal le is köpték, amikor egy szponzorától kapott cabrióval közlekedett a városban, amelyikről azt hitték, a család vette. Bea elmondta, soha életében nem kapott még annyi aljas visszajelzést, mint amióta közszereplő lett. Az asszonyt ugyanakkor a család is erősen támadja, amióta fehérneműs fotók jelentek meg róla. Apósa szerint Balla Bea a cigányok kultúráját gyalázta meg azzal, hogy mutogatta magát, ilyet ugyanis ők nem tesznek.

Híresek, mint Beckhamék

Az elmúlt hónapokban a házaspár elszánta magát arra, hogy a további támadásokat kivédendő elköltöznek a városból, és a magasabb presztízsű Győr-Moson-Sopron megyében telepszenek le. Győzi ugyanakkor még anyagi hasznot remélt ebből a lépésből, mert szóba került, hogy a családi házból múzeum és kegyhely lesz. A családfő a Velvetnek azt állította, a múzeum ötlete nem tőle származik, de örül annak, hogy a házban a négyükről készült szobrokat is kiállítják majd, mert híresek, akár a Beckham család.