Cicciolina és Schwarzenegger után újabb híresség kacérkodik politikai pályával: Győzike Nógrádmegyer ura szeretne lenni.
#alt#
Fotó: RTL Klub

A Színes Bulvár Lap szerint Gáspár Győző jövőre Nógrádmegyeren ismét indul az önkormányzati választásokon. Három éve már versengett a polgármesteri székért, de akkor nem kapott elég szavazatot, de most úgy érzi, talán nagyobb támogatottságot tud szerezni óriásira duzzadt népszerűségével. A bulvárlapnak elmondta, hogy a Nógrád megyei falu iránti szeretete, és a segíteni akarás készteti arra, hogy elinduljon. Három éve a szlogenje az volt, hogy homokból épít majd várat. Azt szeretné, ha a falu vidám lenne, mert most nagyon szomorú képet fest, és javítaná az utak állapotát illetve az iskolarendszer is. Győzike független jelöltként indul, nem akar egyik párthoz sem csatlakozni.

Nem vették komolyan

Azt is elmondta, hogy nagyon rosszul esett neki, hogy a három évvel ezelőtti választások után többen mentek oda hozzá jópofizni, mint ahányan szavaztak rá. Abban reménykedik, hogy a múltkori kudarc óta megerősödött iránta a szavazók bizalma.

Nógrádmegyeren Győzike tudomása szerint ezernyolcszázan élnek ötszázötven háztartásban. Mint a Színes Bulvárnak elmondta, azért szeretne most mindenképpen nyerni, mert nem bírja nézni, ahogy a mostani polgármester csak ül a székében és nem csinál semmit. Győzike szerint egy polgármester dolga az lenne, hogy cselekedjen, szépítse a dolgokat. A valóságshowsztár szólóalbumán szerepel egy dal, aminek szövegében a mostani polgármestert felszólítja, hogy adja át neki a székét. Győzikét közigazgatási terveiben felesége, Bea is támogatja.