horoszkóp

Győzike gyűjti a kopogtatócédulákat

2006.08.09. 12:37
Győzike idén most már mindenképp Nógrádmegyer polgármestere akar lenni, és míg az első választások idején szerényen visszalépett, most már nem titkolná el képességeit és a falu élére állna, hogy felvirágoztassa.

Gáspár Győző most már annyira komolyan gondolja, hogy ő tenné a legjobbat szülőfalujának, hogy állítólag valódi szakemberek segítségét is kikérte.

Ahogy a Színes Bulvár Lapnak elmondta, múlt hét csütörtök óta társaival kopogtatócédulákat gyűjtenek, amiket augusztus 20-án kell leadniuk. Ekkor kerülne fel a listára, és kezdhetne komolyan küzdeni a szavazatokért.

Tizenhat éve polgármester a régi

Verbói Gábor, Nógrádmegyer 16 éve hivatalban lévő polgármestere egyelőre nem kívánt semmit sem hozzáfűzni Győzike nagy ívű terveihez. Szerinte ki kell várni, míg meglesz az összes jelölt.

Akár még a sztárságot is feladná

Győzike ugyanakkor nagyon elszánt és sok más projektje mellett most úgy tűnik, ez hozza leginkább lázba. A lapnak úgy nyilatkozott, hogy akár még a sztárlétet is feladná a polgármesterségért. Korábban ugyanis azt döntötte el, hogy híres ember lett, ami sikerült is neki. Most a polgármesterségre vetette rá magát hasonló vehemenciával.

Tégla és tető

Győzi a lapnak elmondta, boldog és virágzó falut szeretne, és e nemes cél érdekében még külföldi cégek is biztosították támogatásukról: milliós tételben ajánlottak föl neki tetőanyagot és téglát.