horoszkóp

Győzike felesége ellenzi férje politikus ambícióit

2006.09.12. 09:50
Győzike felesége, Bea bízik benne, hogy férje nem lesz polgármester. Nem támogatja férje politikai karrierjét és a kopogtatócéduláját sem adja oda neki. Szerinte a falunak is és neki is az lenne a legjobb, ha Győzike maradna a kaptafánál.

Bea asszonyt állítólag irritálja a gondolat, hogy polgármester feleség legyen és kiskosztümben kelljen flangálnia egész nap. Inkább vetkőzne mezítlenre, semmint hogy egy ilyen ronda szereppel azonosuljon, írja a Blikk.

Mocskos világ a politika

Bea asszony szerint a politika mocskos világ, amitől félti a családját és azt szeretné, ha minden a régiben maradna. Győzinének amúgy úgy tűnik, a papírok a legfőbb ellenségei, mert mint ahogy a lapnak elmondta, nem tűr meg otthonukban sem szórólapot, sem plakátot.

Győzike ugyanakkor úgy véli, Nógrádmegyer felvirágozna, ha ő lenne a vezetője. Amúgy pedig biztos benne, hogy képes különválasztani a családot és a politikát.

Gyárat a falunak

Győzikét ambícióiban az sem tartja vissza, hogy legutóbb óriási vereséget szenvedett. A roma showman választási programként a kétezer fős - többségében roma lakosságú - falu felfuttatását ígéri, például óvszergyár segítségével.

Gáspár támogatottsága ennek ellenére sem számottevő: eddig mindössze 49 kopogtatócédulát gyűjtött, míg a jelenlegi polgármester, Verbói Gábor már 500 fölött jár.