horoszkóp

Újságíró támadt Gáspár Győző anyósára

2007.11.16. 19:36
Gáspár Győző anyósát egy újságíró lepte meg az otthonában, amin kiborult a család. Gáspár rendőrt hívott a házhoz, hiszen a hívatlan vendégek látogatását telefonon már többször is visszautasították. Most feljelentést tesz magánlaksértésért ellene.


„Megtámadta az anyósomat az otthonában egy újságíró - állítja Gáspár Győző, aki szerint a Bors munkatársa, még Bea asszonyt is megpróbálta rábeszélni, hogy édesanyja szólaljon meg az újságnak. Gáspár Bea visszautasította a lehetőséget, mivel tudta, hogy a családjából senki nem kívánt szerepelni a médiában. „Szegény anyósom nem közszereplő. Ma felhívott, hogy újságírók támadtak rá, azonnal odamentem. Kiderült, hogy mielőtt bementek volna a hozzá, a szomszédba kéredzkedtek be melegedni, mert nagyon fáztak. Ott is kérdezősködtek, hogy hol lakik Bea és a testvére, meg ilyeneket. Ahogy odaértem, kihívtam a rendőrséget és elálltam az útjukat, hogy ne tudjanak elmenni addig, amíg nem érkeznek ki. A fotós le is akart fejelni" - idézte fel a felháborodott Győző az nap izgalmait a Velvetnek.

Gáspár szerint a Bors újságírója hazudott, mikor azt állította, hogy a főnöke küldte a helyszínre - holott ő határozottan megtiltotta a sajtónak, hogy felesége családját zaklassák. " Csak azt hajtotta a rendőröknek, hogy ő munkáját végezi. Értetlen nőszemély. Álljon meg a menet! Annyit ordítoztam velük, hogy elment a hangom. Az anyósomhoz meg mi közük van? Egyáltalán: kinek, mi köze van hozzá? Ez szabálysértés. Bejönnek az udvarába, hívatlanul."

Klikk!

Szegény cigányasszony, rendőrök, támadó

Az ingerült családfő azt is hozzátette, hogy az anyósa egy gyárban dolgozik és csóró, majd a telefonhoz hívta feleségét, aki a nap folyamán többször is beszélt az említett újságíróval. „Egész nap hívogatott" - kezdte Bea asszony. „Háromszor kellett rácsapnom a telefont. Anyám nem akarja ezt a hercehurcat. Egyedül él, az apám külföldön dolgozik a testvéremmel. Anyu egy szegény cigányasszony, süt, főz takarít, miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? Szegény, munkás cigánycsaládból származom, sose tagadtam. Hagyják békén az anyámat. Mentőt is kellett hívni hozzá, annyira kiborult."

Bea asszony ezután átadta a telefont urának, akitől az összetűzés végkifejletéről érdeklődtünk. „Miután kiérkeztek a rendőrök elhagytam a helyszínt, de felírtam a rendszámot. Üzenem az újságíróknak, hogy nem kell bejönni az anyósom udvarába, akkor nem történt volna ez. Magánlaksértést követtek el, ezért be fogja őket perelni az anyósom" - zárta le a beszélgetést Gáspár. A Borsot természetesen szembesíteni kívántuk Gáspár Győzőék vádjaival, de Kövess László - az újság rovatvezetője- csak annyit kívánt hozzátenni, hogy „a mi kollegáink nem támadtak meg senkit, Győzi lépett fel velük szemben támadólag."