horoszkóp

Bea asszony kiborult Győzike harmadik gyerekén

2006.01.13. 11:20
Miután a sajtónak Gáspár Győzike elhintette, van egy harmadik lánya, egy megrázó történettel állt elő arról, hogy valójában egy tragédia következtében gondoskodik egy néhai barátja kislányáról.

A jelek szerint saját gyerekein kívül még egy kislányról gondoskodik Gáspár Győzike arra utalva, hogy a sajátja. Miután Győzike meggondolatlan nyilatkozatot tett a gyerekről, bőszen bizonygatja: nem született lánya házasságon kívül, sőt, sosem lépett félre. A Best Magazin szerint Gáspárné Balla Bea asszony az újságosnál szembesült a hírrel, hogy férjének van egy törvénytelen gyereke, de aztán tisztázták a történetet.

Az elhunyt barátja lánya

A magazinnak Balla Bea asszony elmondta, nem eltitkolt gyerekről van szó, csupán arról: férje egy másik kislányról is sajátjaként gondoskodik. Gáspár Győző is nyilatkozott, és elmondta, hét évvel ezelőtt egy győri édesanya balesetben elveszítette a férjét, aki Győzike legjobb barátja volt. A néhai férjet, egy bizonyos Lacit Győzike gyerekkora óta ismerte, mert mindketten Nógrádmegyeren éltek. Hozzátette, mindketten szegények voltak, csak egy ruhájuk volt, és a nélkülözéssel telt évek összekovácsolták őket.

A két fiú barátsága felnőttkorukban is töretlen maradt, mindaddig, amíg a tragikus baleset be nem következett. Győzike visszaemlékezése szerint Laci a családjával épp náluk vendégeskedett, és hiába próbálta rábeszélni őket, hogy a jeges úton ne induljanak haza.

Elmondta az igazságot

A baleset után Gáspár Győző úgy tartotta a legjobbnak, ha az özvegyként maradt feleség kislányának, Edinának azt mondja, ő az édesapja, hogy a kislány ne szenvedjen lelki megrázkódtatást. Hozzátette, azóta a kilenc éves kislány már tudja az igazságot, hogy édesapja meghalt azon az éjszakán.