horoszkóp

Gyomorgyűrűvel fogyózik Győzike

2006.01.20. 13:15
Gáspár Győző folyamatos harcban áll a kilókkal: a fogyasztószer-reklámként nem túl meggyőző jelenséggel Norbi Update-diétája sem bírt. Elképzelhető, hogy a gyomorgyűrű mindezt megoldhatja, persze csak ha igaz.

A Romantic 32 éves énekese karrierje kezdetén még szinte filigrán volt ahhoz képest, hogy jelenleg állítólag már a 129 kilót is megüti. Próbálkozott már Schobert Norbi is a lefogyasztásával, a projekt azonban idővel mély hallgatásba fulladt, a bulvárlapokban pedig reklámoz ugyan egy fogyasztószert, de egyre növekvő méreteit elnézve ennek hatásfoka is kétséges. A Blikk információi szerint Gáspár Győző most drasztikus lépésre szánta el magát, és gyomorgyűrű beültetésével próbál gátat vetni gyomra tágulóképességének.

Orvosilag indokolt 40 kiló fogyás

#alt#

Az előadóművész tavaly év végén már komoly egészségügyi problémákkal is szembesült súlya kapcsán, vérnyomásával és vércukorszintjével is gondjai voltak. Orvosilag is indokolt tehát a fogyókúra, amelynek célja, hogy 40 kilót leadjon. A módszer azonban nem hagyományos: a showman - meg nem erősített információk szerint - sebészi úton, egy gyomorszájára helyezett gyűrű segítségével próbál fogyni, és a Blikk szerint ezért tűnt el nemrég egy hétre.

De ez nem biztos

A lap megkérdezte ugyan Győzikét, igaz-e a hír, ő azonban tagadta ezt, és azt állította, az elmúlt héten azért nem volt szem előtt, mert édesapja sertéstelepén segített. Menedzsmentje ezzel ellentétben a lap megkeresésekor azt állította, hogy Győző Olaszországban tartózkodott.