horoszkóp

Gáspár Győző átigazol a konkurens csatornához?

2008.07.01. 10:54
Kapcsolódó cikkek (1)
A showman sokat találkozik mostanában Árpa Attilával, amiből a bulvárlapok arra következtetnek, hogy átigazol a konkurens csatornához. Az érintettek egy része csak sokat sejtetően nyilatkozik a semmiről, a másik része pedig tagadja a hír, de van olyan is, aki egyszerűen nem kommentálja.

Gáspár Győző sok időt tölt mostanában Árpa Attilával - leplezte le összehangolt akcióval a borzalmas konspirációt a Bors és a Blikk. A showman a lapok állítása szerint azért tűnik fel gyakran Árpa társaságában, mert átigazol a TV2-höz. A hét évadot megélt Győzike Show állítólag már nem kell a RTL Klubnak - bár ezt nem erősítette meg a csatorna, sőt korábban tagadta - a találgatások szerint ezért ezzel a műsorral házal Gáspár. A Bors információi szerint Gáspár stábja már tavasszal átigazolt a konkurens csatornához, ahol ők készítik most a Hal a tortán című produkciót.

Gáspár Győző

Árpa Attila nem volt hajlandó arról nyilatkozni, hogy miről tárgyal Gáspárral, Magyar Rita, a TV2 szóvivője viszont azt állítja, a csatorna nem tervez őszre semmilyen show-t a mesterrel. Rényi Ádám, a az RTL Klub kommunikációs igazgatója sem kívánta kommentálni a Velvetnek a híreszteléseket, Gáspár Győző pedig éppen egy bírósági tárgyalóteremben áll ki az igazáért, így nem tudtunk vele egyeztetni a kérdésről.