"Kedves Bea, semmi nem történt a Győzi meg köztem, semmi közöm nem volt a férjedhez" - mondta Bobák Renáta 22 éves gyöngyösi lakos, aki korábban a Blikk címlapján azt állította, hogy egy salgótarjáni büfé vécéjében dugott Gáspár Győzővel. A leányzó a Velvetnek bevallotta, az egészet ő találta ki: egy kis pénzt akart keresni.

Bobák Renáta huszonkét éves gyöngyösi, foglalkozás nélküli lakos úgy gondolta, szeretne egy kis pénzt keresni, és az sem ártana, ha ezzel némi hírnév is járna. Ezért azt találta ki, hogy elterjeszti magáról: Gáspár Győző megdugta őt egy salgótarjáni büfé budijában. A saját kreálású sztorival felhívta az RTL Klubot és a Blikket, akik mindketten ugrottak a sztorira. A Lány az RTL-nak már azt llította, teherbe is esett Gáspár Győzőtől.

"Pornózni akarok, ezért kellett, hogy címlapra kerüljek, nem gondoltam át mik lesznek a következmények, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy Bea asszonynak nem akartam kellemetlenséget - állította vasárnap a Velvetnek a nő egy gyöngyösi kocsmában. A becsületsüllyesztőbe ellátogatott Gáspár Győző is, aki a Velvet és a juj.hu kamerája előtt vonta kérdőre a hazugságát elismerő lányt. Renáta többek között azt állította, hogy Győzinek csupán nyolc centi a nemi szerve, és pillanatok alatt elélvez.

"Ha annyira kíváncsi vagy a kukimra, hát itt van megmutatom" - replikázott a showman, majd felállt az asztaltól, kigombolta sliccét, de csak zebramintás alsógatyáját mutatta meg a nőnek nemi szerve helyett. "Szopjál le" - ordította a nő, aki szerint Győző abból él, hogy átveri a nézőket, majd útszéli hangnemben kritizálta az RTL hősét.

Gáspár erre azt kezdte ecsetelni a lánynak, hogy épp kertészt, meg takarítót keres villájába, hazudozás helyett azzal is lehetne pénzt keresni, a nőt azonban nem hatották meg az érvek, és egyre agresszívabban kezdte gyalázni a tévésztárt.

Az RTL Klub arca hajdúszoboszlói nyaralását szakította félbe, hogy személyesen tisztázza afférját Bobákkal, akinek múltját több folt is tarkítja. Korábban már került szembe az igazságszolgáltatással, mert saját édesapját hátbaszúrta egy késsel. Helyszíni tájékozódásunk során azt is sikerült kiderítenünk, hogy nem veti meg az anyagilag is finanszírozott szexuális együttléteket. Jelenleg édesapjával él egy egyszobás lakásban, szeret inni és szinte mindenre kapható némi készpénzért. Mindezek ellenére nem tud elfogatható magyarázatot tenni tettére csupán annyit, hogy kellett neki a pénz.

A reménybeli pornószínésznő elmondása szerint 20 ezer forinttal jutalmazták kitalált történetét, az összeg egy részét már el is itta. Megkérdeztük a Blikk helyszínen tartózkodó hírlapíróját az esetről, aki egyeztetett Murányi Marcell főszerkesztővel, majd úgy döntöttek, nem nyilatkoznak az ügy részleteiről.