Gáspár Győző túlélte a bécsi infarktust

2007.10.17. 21:40
A showmand napokig kezelték szívinfarktussal egy bécsi klinikán - tudta meg a Velvet. Gáspár Győző egy bevásárlótúra alatt lett rosszul, mentővel szállították kórházba, ahol kiderült, a szíve rendetlenkedik.

Bevásárlás közben, a nyílt utcán esett össze múlt héten Gáspár Győző. A Velvet információi szerint az eset Bécsben történt, ami után Győzikét több napig ápolták egy magánklinikán, és megállapították, közepes infarktuson esett át.

A 33 éves Gáspár Győző megerősítette információinkat. Elmondta, bevásárlás közben hirtelen szorítani kezdett a mellkasa, bal karja zsibbadni kezdett. Miután összeesett, a bécsiek azonnal mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték.

Győzike legnagyobb problémáját a halálfélelem mellett a nyelvtudás hiánya jelentette. Mint kifejtette, csak azt tudta, nagy a baj, azt már csak sejtette, hogy ez infarktus lehet. Ráadásul vele lévő barátja sem beszél németül, ezért csak sejtette, mit művelnek vele a bécsi orvosok.

Végül került egy magyarul azért valamennyire beszélő orvos, aki elmondta, közepesen súlyos infarktuson esett át, amit az ő korában általában a túlhajszolt életmód, vagy valami rendkívüli stressz válthat ki. Gáspár Győző ugyanakkor kijelentette, az eset sem a show két hét múlva esedékes indulását, sem a Bea asszonyhoz fűződő megromlott viszonyát nem befolyásolja. De úgy érzi, az infarktust a körülötte folyó túlzott felhajtásnak köszönheti.

Az elválóshow tehát folytatódik.