horoszkóp

Kamerastop a Nógrád Szépén

2007.11.12. 11:16
Egy salgótarjáni szépségversenyre Győzikét ugyan még beengedték, de az őt kísérő tévéstábot már nem. Az eseményen egyébként nem örültek a sajtó képviselőinek, legalábbis a bejutásért rendesen megszenvedtek mindazok, akik fényképezőgépet vagy kamerát vittek magukkal. Videó.

Salgótarjánban tartották a Nógrád szépe választást, aminek zsűrijében Gáspár Győző is helyet foglalt, a juj.hu pedig elment riportot készíteni az eseményről, de a verseny és a résztvevő lányok teljesen a háttérbe szorultak, köszönhetően a furcsa szervezésnek.

A főpróbára még sikerült bejutnia a stábnak, de onnan is kitessékelték őket, mert a szervezők csak pozitív hangvételű cikkekkel szerettek volna találkozni az eseményről. A videóban sajnos több utalást nem találunk arra, hogy valójában egy szépségversenyről szól, mert a zsűri munkáját nem vehették fel, ráadásul Győzike megérkezése után beindult valami torz gépezet, ami a hangsúlyt a lányokról arra helyezte át, hogy egy a sajtó számára is meghirdetett eseményen nem dolgozhatnak az újságírók.

Megjön a város sztárja

„Mivelhogy Salgótarjánban vagyunk, és úgy gondolom, hogy ahol én élek, azt megtisztelem, a városomat is” – fejti ki Győzike a juj.hu riporterének, hogy miért látogatott el a rendezvényre.

„Saját földemen próféta nem lehetek. Ahogy az előbb a főszervező asszonynak odaköszöntem.. És egyszerűen… Ez Salgótarján városa, ne várjunk tőle többet. Most megérkezett az alpolgármesterúr, őt mindjárt puszilják. Ez ilyen a városban” – nyilatkozik Győzike miután a juj.hu riporterét kitessékelték a szépségversenynek helyet adó épület aulájába.

A helyszínre később az RTL Klub stábja is megérkezett, persze őket sem engedték be csak úgy a keménykezű szervezők. Másfélórás egyeztetés és telefonálgatás után végül bejutott a négyfős stáb.