horoszkóp

Lökdösődés lett Gáspár Győző nógrádmegyeri látogatásából

2008.03.21. 20:49
Gáspár Győző nevelőanyját fia nem engedte ingyen nyilatkozni, a kamera látványa pedig kiborította. Nógrádmegyer nem rajong Gáspárért, ezért most már örül a műsorvezető, hogy mégsem nyert a választáson. Videó.

Gáspár Győző társaságában a Juj.hu kamerái azzal a feltett szándékkal közelítették meg Nógrádmegyert, hogy interjút készítenek a tévés nevelőanyjával. A kísérlet azonban kudarcba fulladt, mert az idős asszony fia nem engedte, hogy fizetség nélkül felvétel készüljön az asszonyról. "Verekednek a kamera láttán. Az a néni, aki engem nevelgetett, az szeretett volna riportot adni, hogy milyen gyerek is voltam. De megérkezett a fia, aki kevés vizet ivott, így kora reggel, és azt mondta, hogy szeretne sok pénzt azért, mert az anyukája nyilatkozott" - kommentálta Gáspár az ingerekben gazdag történetet. A dulakodás okának az emberi butaságot tartja a kamerához edződött műsorvezető, aki szerint ez a környék nem túl fejlett.

A Győzike show főszereplője régebben indult a faluban a polgármesteri címért is, de csak 36 szavazatott kapott a választásra jogosult 1800 polgártól. "Ennyire szeretnek itt az emberek. Engem nem is kell hogy szeressenek. Jó is, hogy nem lettem itt polgármester. Mit tudnák itt csinálni? Hiába akartam volna jó polgármester lenni, kigyilkoltak volna. Száz százalék" - mérlegelte a lehetőségeit utólag Gáspár.