horoszkóp

Gáspár Győző a gumiipar után ingatlankereskedő lenne

2007.11.22. 12:30
Gáspár Győző egy nagy elemző, és ha pár évvel korábban születik, ő lett volna a Szomszédokban az úgynevezett bad guy, így csak a magyar bulvárbirodalom kiskirálya, bár nemsokára meglehet, átnyergel a lakóparkbiznicbe, Bea asszony pedig magánóvodát nyit. De ami a legfontosabb, kirajzolódott előttünk Győző, az ember.

"Leülnek és megnézik, mert kíváncsiak" - fogalmazta meg Gáspár Győző tudtán kívül a bulvárújságírás alapvető irányítóelvét, ami salgótarjáni látogatásunk óta freskóként díszeleg szerkesztőségünk mennyezetén és ezt az eljárást javasoljuk minden kedves bulvár-babérokra törő kollégának is.

Gáspár Győzőt és feleségét, Beát épp békülési folyamatuk közben látogattuk meg házukban. Érkezésünkkor Győző volt csak otthon, később kiderült, hogy miért.

Szép lassan aztán befutottak videónk szereplői, Szilvi, az árulkodós és állítólag vodkaszerető takarítónő és Ildikó, aki csendesen követi a Gáspár-ház eseményeit és takarítás közben véleményt sem szívesen nyilvánít. Pedig Győző pont az ő bevonásával próbálta elemezni, hogy vajon a tévéműsor okozta-e házasságának válságát, amiről aztán nem derült ki számunkra teljesen egyértelműen, hogy igen vagy nem. Az mindenesetre kiderült, hogy most békülési folyamat van.

Győző, az analitikus

Győzőben egyébként egy nagy analitikust ismertünk meg, és kiderült, hogy kívülről is képes szemlélni önmagát: "Győző okos, Győző jó, csak Győző játszik" - mondta nagyjából egyórás szünetmentes stand up comedyje utolsó etapjában. És azt is bevallotta, hogy nem saját alapon sikeres, hanem ő maga is egy termék. Szívszorító kitárulkozás a narancssárga falak között. A műsorról még a mosógépet rendezgető Bea asszony annyit mondott, hogy nem a valós személyiségük mutatkozik meg a Győzike show-ban.

Győző, a színész

Győző egyébként néha olyan mesterkélt tüzességgel beszél - és itt nem a kiejtésére gondolunk, mert akcentust és testi adottságokat cikizni meglehetős suttyóság -, hogy tizenöt évvel ezelőtt csont nélkül bekerült volna a Szomszédokba az úgynevezett bad guy szerepkörébe, már ha lett volna ilyen.

Nézegesse Győzőt, a sokfélét!

Győző, az üzletember

Szóval nem sokat kellett faggatnunk listánk első helyezettjét, sőt, ajándékba és teljesen magától elsőként nekünk tett egy történelmi bejelentést is: a házaspár mindkét tagja új biznicbe kezd. Bea asszony magánóvodát nyit, mivel Salgótarjánban éppen úgy, mint máshol a szegények mellett vannak gazdagok is, akik képesek megfizetni egy efféle intézményt. Győzike pedig januártól lakóparkban utazik, felveszi az üzletember szerepet, és tárgyal.

Mindezeket természetesen a meglévő biznic mellett, ami a már egy ideje kapható Romantic márkanevű óvszer. "Teszteltem őket, zseniálisak" - mondta Győző, és csak remélni merjük, ezúttal igazat beszélt.