horoszkóp

Gáspár Győző: Nem vagyok idegbeteg, ki akarnak csinálni

2008.10.30. 14:15
Az elmúlt napokban felröppentek olyan hírek, miszerint Gáspár Győző, a dzsungelből hazatérve súlyos depresszióval küzd. A roma showman azonban azt üzeni mindenkinek, hogy nagyon jól van, vitaminokat szed csak, és kipihenve forgatja tovább a Győzike show újabb részeit.

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor első szériája múlt hét vasárnap este zárult le. Gáspár Győző már a kezdetek kezdetén haza akart jutni, többször is könyörgött a nézőknek, hogy szabadítsák ki őt a dzsungel mélyéről. Győzikét azonban - talán pont ezért - majdnem végig bent tartották a játékban, hosszú és kemény megpróbáltatásokat kellett túlélnie. Dzsungeltársai szerint azonban nem csak az otthon hiánya miatt viselte nehezen a megpróbáltatásokat, állítólag különböző gyógyszereken élt, és alig evett.

Gáspár Győző nem depressziós

Gáspár Győző elmondta a Velvetnek, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, nem beteg és soha nem is mondott ilyet. Azok a gyógyszerek amiket szedett, nem gyógyszerek, hanem vitaminok voltak, hiszen nem olyan rég fogyott 60 kilót, ezért szervezetének szüksége van a vitaminra. „Nem vagyok idegbeteg, szerintem csak ki akarnak csinálni. Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok, és sikerült kipihennem magam a dzsungelben. Még ne temessetek, sok dolgom van nekem még ezen a Földön.”

A Celeb vagyok, ments ki innen! első csapata itthon újra találkozott, méghozzá a délutáni dzsungelpartin, Lilu vezetésével. Egy ideig mindenki nagyon vidám hangulatban volt, ám sokan észrevették, hogy Győzikének szélsőséges hangulatváltozásai vannak. Az egyik pillanatban kitörő lelkesedéssel ugrott a nyakába mindenkinek, a másik percben pedig tudomást sem vett az emberekről, magába roskadva ült a helyén. A műsor felvétele után köszönés nélkül hagyta ott a stúdiót, írja a Bors. Győzike celebtársai szerint, most nincs éppen topon a roma showman. Állítólag nap mint nap hányt, és kapkodta befelé a depresszió elleni gyógyszereket, de a malacot megette volna.

Mint általában, most sincs komoly okunk aggódni Gáspár Győzőért, hiszen a múlt hétenkezdték el vetíteni az újabb Győzike show-t, amiben bebizonyíthatja a roma showman, hogy igazi legény ő a gáton. Még akkor is, ha a dzsungelben inkább az anyámasszony katonája jelző illett rá.