horoszkóp

Anettka szerint a nők buknak Gyurcsányra

2005.11.14. 12:43
Anettka szerint Gyurcsány Ferenc a nőknek, míg Orbán Viktor inkább a férfiaknak jön be. Kiszel Tünde csak akkor tudna dönteni a két politkus között, ha meztelenül láhatná őket.

Fehér Anettka szerint a jövő évi választásokat nem a politikai programok fogják eldönteni, hanem sokkal inkább az, hogy Gyurcsány Ferencnek, vagy Orbán Viktornak nagyobb a szexuális kisugárzása, hazánkban ugyanis több a női választópolgár, mint a férfi. Anettka valószínűleg a feministák több évtizedes erőfeszítését dönti romba, mikor azt állítja, a nőknek a külső a fontos. Erre kellett nekik a választójog.

Laza pasik

Anettka a Napi Ásznak elmondta, hogy a nők sokkal jobban hallgatnak a szívükre, és az érzékeikre egy választás során, mint a férfiak. Így szerinte a megnyerő külső, a szép öltöny és a szexuális kisugárzás lehet meghatározó. Erre valószínűleg Orbán Viktor is ráérzett, azért csináltatott új frizurát. Anettka szerint egyébként a nők jobban csípik Gyurcsány Ferencet, míg Orbán Viktor inkább a pasiknak jön be.

Ezzel azonban nem mindenki ért egyet, Kósa Ivettnek például - aki a Megasztárban énekelt, - Orbán Viktor jön be, mert szerinte nagyon laza pasi, és "van neki egy férfias bája". Ezzel szemben Gurcsány Ferenc szerinte merev és úgy mozog, mintha karót nyelt volna, amiből a megasztáros sztár arra következtet, hogy a politikus nem önmagát adja.

Van, aki komolyan veszi

Dundika azonban egyik politikust sem tartja szexisnek, szerinte mindkettőjük túlságosan gizda, és nem ártana nekik egy kis gyúrás. Viszont fontosnak tartja a szemszínt, neki személy szerint a kék jön be. Szalontai Szilvia, hogy, nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy Gyurcsány vagy Orbán a szexisebb, mert nem érdekli a politika. Lilu megbecsüli választói jogát, és azt hangsúlyozta, hogy az ész a fontos, nem a külső. Butor Mónika, a Cool Tv műsorvezetője egyértelműen Gyurcsányra szavaz, mivel neki jó a kisugárzása, Kiszel Tünde azonban csak akkor tudna dönteni, ha látná a két politikus meztelenül, vagy legalább fürdőgatyában. Némi gondolkozás után azonban közölte, hogy talán megelégedne egy vacsorával is.