horoszkóp

Sebestyén Balázs nem beszél a barátnője gyűrűjéről

2008.01.29. 19:15
Kapcsolódók (1)
Sebestyén Balázs nem beszél arról, hogy eljegyezte-e barátnőjét. Az egyesek szerint jegygyűrűnek látszó köves ékszerről is csak annyit mond, az nem jelent semmit, hiszen barátnője kezén több gyűrű is van. Carla Bruni gyűrűje is hasonlóan rejtélyes.

Nem erősítette meg az eljegyzésről szóló híreket Sebestyén Balázs, aki a Bors címlapsztorija szerint megkérte barátnője, Horváth Viki kezét. A lap arról írt, a műsorvezető ismerősei már egy ideje arról pletykálnak, a két tévés szorosabbra fűzte kapcsolatát. A műsorvezető a Velvetnek elmondta, bármiről szívesen beszél, kivéve a magánéletét. Feljelentőnk észlelésére reagálva azt viszont elmondta, barátnőjével valóban Thaiföldön járt, az útról két hete tértek haza.

"Vasárnap reggel 6:30-kor pillantottam meg a sztárt Ferihegy 2/A terminálon, amikor épp a bangkoki járattal Ausztráliából érkező szüleimre várakoztam. Anyám állítása szerint Balázs is Bangkokból jött. Vagy ott nyaralt, vagy ő is csak átszállt ott" - azt már tudjuk, hogy a páros együtt nyaralt, az eljegyzés viszont továbbra is kérdéses.

A bulvárlap a Horváth Viki ujján díszelgő köves gyűrűről következtet arra, hogy a műsorvezető eljegyezte kedvesét, akivel körülbelül két éve vannak együtt. A műsorvezető a lap kérdésére a Story-díjátadón csak annyit mondott, kedvese kezén több gyűrű is van, így ez nem jelent semmit.

Jegygyűrű vagy mégsem?

Legutóbb Carla Bruni jegygyűrűnek látszó ékszere okozott felfordulást. Nicolas Sarkozy barátnője ugyanis egy spanyol férfimagazinnak mindössze egy szál combig érő csizmában pózolt, ékszerként pedig egyetlen gyűrűt viselt, amely egyes források szerint nem eljegyzési ékszer volt, csupán annak látszott. Ennek ellentmond, hogy korábbi hírek szerint a francia elnök exfelesége, Cécilia jegygyűrűjére kísértetiesen hasonlító ékszerrel kérte meg olasz exmodell kedvesét, és azt is bevallotta, komoly kapcsolatot tervez Brunival. Egy francia lap már azt is tudni vélte, a páros összeházasodott, Bruni viszont cáfolta, hogy titokban kimondták a boldogító igent.

Pletykákra adott okot Nicolette Sheridan és Michael Bolton gyűrűje is. A Született feleségek cicivillantó színésznője és a zenész korábbi kapcsolatuk felmelegítése után egyes források szerint - szintén titokban - már össze is házasodott. A színésznő viszont később gondterhelten arról nyilatkozott, még nem tudták eldönteni, hol kerítsenek sort a ceremóniára. Egy másik született feleség, Eva Longoria férje, Tony Parker pedig azt hangoztatta, menyire fél attól, hogy elveszíti ezt a becses ékszert.