horoszkóp

Megint eljegyezték Britneyt és JLo-t

fzs
2005.06.10. 13:33
Fantáziaszegény partnerrel megvert asszonykák vacsorát, nyaralást, vagy ékszert kapnak házassági évfordulójukra. A kreatívabb férjeket azonban az esküvő megtörténte sem tarthatja vissza attól, hogy az évforduló alkalmából eljegyzési gyűrűvel lepjék meg nejüket.

Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony a napokban ünnepelték házassági évfordulójukat, az énekes pedig különös ajándékkal lepte meg hites nejét egy évvel esküvőjük után: egy eljegyzési gyűrűvel. Az amerikai Star magazin értesülése szerint Anthonynak azért jutott eszébe ez az ajándékötlet, mert annak idején az eljegyzés kimaradt a kapcsolatukból, és most úgy gondolta: jobb későn, mint soha.

Eddig gyűjtötte a zsebpénzt

Az újság a család egy közeli ismerősétől kapta az információt, aki elmondta: "Lehet, hogy ez kicsit furán hangzik, de Marc és Jennifer soha nem voltak jegyesek - egyszerűen csak összeházasodtak. Így aztán az első évforduló apropóján Marc hivatalosan is megkérte Jennifer kezét, és ennek alkalmából egy csodálatos eljegyzési gyűrűt is csináltatott neki Neil Lane sztárékszerésznél. Hatalmas és csillog-villog, Jennifer már alig várta, hogy megkaphassa!"

Lopez annak idején négyhavi ismeretség után, titokban vette férjül a nagyjából ismeretlen énekes-színészt Beverly Hills-i otthonában. Az esküvő szűk körben, szerény keretek közt zajlott - Anthony részben talán ezt akarta kompenzálni most a nagystílű ajándékkal.

Britney is becsülje meg magát

Nem csak Lopez férje szeretné megmutatni nála jóval ismertebb sztárfeleségének, milyen értékes számára a kapcsolatuk. Mr. Britney Spearsben is felhorgadt az önérzet, és meglepte nejét egy gyémánttal ahelyett az eljegyzési gyűrű helyett, amit az énekesnő tavaly - miután férjül kérte Federline-t - maga kellett kiválasszon és megvásároljon a nagy alkalomra. A pár egy barátja szerint ez egy nagyon szép gesztus Federline-tól: "Kevintől gyűrűt kapni nagyon nagy dolog. Ő egy igazi kemény pasi, úgyhogy egy ilyen ajándék jelképes értéke is óriási. A gyűrű csodaszép, és Britney nagyon boldog és izgatott volt, hogy megkaphatta."

Az ékszer egy Cynthia Wolff tervezte platinagyűrű, amelybe egy kerek, 5 és fél karátos gyémántot foglaltak, írja az Ananova. A barát szerint Federline azért vette feleségének, mert "végre szerette volna, ha tőle kap egy gyémántgyűrűt".