horoszkóp

Se Judy Nero, se Kiszel nem szexelne Győzivel

2009.04.01. 15:35
Kapcsolódók (1)
Megkérdeztük hazánk néhány celebjét, nekik mi a véleményük a nemzet Győzikéjéről. Ki nem találnák, szeretik, tisztelik, sok sikert kívánnak neki. Boldog ember az ilyen.

Jáksó László (rádiós)

Kedvelem a Győzőt. Az ő médiában betöltött szerepén nincs mit vitatkozni: a közönség választja ki, tartja fent. Akik a baráti társaságokban gyűlölködő beszédeket folytatnak róla, amiben azt mondják, nem érdekli őket, azoknak Márai gondolatait küldeném az öltözködés fontosságáról. (Nem fontos az öltözködés - szerk.) Ha valaki valamit nem tart fontosnak, akkor az maximum annyit ér, nem beszélünk róla állandóan. Akik hosszan tudnak értekezni róla vagy témául választják, azok az ő igazi rajongói, még akkor is ha rosszat mondanak. Ki vagyok én, hogy ezzel a rajongással vitatkozzak?

Radnai Péter (Playboy, főszerkesztő)

A Győzőt egy nagyon professzionális self made mannek tartom. A Big Brother 2-be 2002. januárjában költözött be, szerintem attól lett ő Győző. Azóta is tündököl és folyamatosan halad ezen az úton. Felépítette ezt a figurát, amit a szerepe szerint játszik, hiszen korántsem olyan bohókás fiú ő. A kérdés, hogy ki tud-e szállni, ha már nem lesz rá szükség, meg hogy hogyan tud visszatérni a normális életbe. Ehhez kell a komoly intelligencia. Sokan buknak bele abba, hogy nem tudnak visszatérni.

Keleti Györgyi (modell)

Nagyon jóban vagyok a Győzivel, nem tudok róla mit mondani. A Beával is nagyon jóban vagyok, rosszat se nem tudok, se nem akarok róla mondani. Tisztelem, amit végigcsináltak, nem is szeretnék erről többet mondani. Ez profizmus, az emberek nézték, szerették, mást meg nem néznek, ennyi.

Kiszel Tünde (dekoratív médiaszemélyiség)

Kedvelem őt, még a Big Brother házban laktunk együtt. Ismerem a családját is, nagyon ügyesen csinálja, de azért rájátszik ám erre. Erre van igénye az embereknek, és ő nagyon jól el tudja magát adni, ügyes. Senki nem nézi, de mindenki látja, ezt a nézettségek bizonyítják. Persze ez az egész egy szappanopera, az intelligens emberek tudják, hogy ez csak egy show, hiszen minden a nézettség. Nem tartom őt vonzó férfinak, nekem nem az esetem, de mint showman igazi profi. Ha egyszer vendégem lenne egy műsorban, azt kérdezném tőle, hogy mi az ő életcélja, mi lesz tíz év múlva, meg hogy érzi, hol tart. Mindenfélét lehet olvasni, hogy elszegényedett, bár ezt nemigen hiszem el, ez reklámfogás. Most megszűnt a show, nem tudom, hogyan lesz tovább, gondolom az a célja, hogy ne tűnjön el, mert azt elég könnyű. Kialakította az imidzsét, ez nagyon jól ment. Én a családomat ugyan védeném, ilyen formában biztos nem csinálnék valóságshow-t, de ez, ugye, az ő döntése, én semmiképp nem szeretnék beleszólni, hiszen ő egy felnőtt ember.

Soma (jazz énekesnő)

Együtt laktunk három hétig Argentínában, és ugyebár lakva ismerszik az ember. Igen szélsőséges helyzet egy zárt térben ennyi ideig együtt. Intenzíven jöttek ki az emberekből az érzelmek, Győzőt csak patológiai palettának hívtam, de tiszta szívemből megszerettem, mert megláttam, mennyi szeretet és adni akarás van benne, és mégis mennyire nem könnyű neki lenni. Nem egy kiengyensúlyozott állapot az övé, de pont a nehézségek egyben a hajtóereje is ennek az exhibicionista, játékos, nagy gyereknek. A felnőttvilágban sok a maszk, ő mégis sokszor bújik ki mögüle. Fél a változástól, nagy bizonytalanság van benne, ez abból is kiderül, hogy igazi otthonában pedáns rend és tisztaság uralkodik. Emögött minden esetben belső szorongás van a háttérben. Próbáltam módszereket javasolni, hogy megújulhasson, hogy elengedhesse a múltbéli sérelmeket, de aki belül bizonytalan, annak szokatlan a változás, hiszen azzal belenyúlik a rendszerbe, amit már megszokott. A magyar nép nagyon erősen neurotikus, szorongó nemzet vagyunk. Sokszor inkább választjuk a biztos és megszokott rosszat, mint a bizonytalan és lehetséges jót. Sokat beszélgettünk a tudatosságról, igazán izgalmasnak tartom, hogy tudunk változni, remélem neki is sikerülni fog. Én nagyon drukkolok neki.

Rényi Ádám (RTL Klub, kommunikációs igazgató)

Győzikére azért figyelhetett fel az RTL Klub, mert már a zenei karrierje során is elsősorban a személyiségével, sajátos humorával hatott, valamint hogy csetlő-botló, szerethető figurája és a családja egyaránt olyan érdekes témákat ígért és olyan szórakoztató potenciállal rendelkezett, hogy csak vele lehetett ezt a fajta reality-t Magyarországon meghonosítani. Hogy ez mennyire jó döntés volt, azt az is bizonyítja, hogy a Győzike Show hosszú éveken át a legsikeresebb produkció volt. Most ugyan szünetel a műsor, de valahányszor Gáspár család tagjai feltűnnek a képernyőn, az nagyon érdekli az embereket. Azt is gondolom, hogy Győzike a bulvárhoz, valamint a kereskedelmi médiumok működéséhez legjobban értő magyar szakember. Egy PR-zseni. Sikere azzal is összefügg, hogy nincs még egy olyan ember, aki ennyire tudatosan tudja használni nyilvánosság eszközeit. Abszolút igényt tartunk rá a továbbiakban is, szerepeltetni szeretnénk, nem kizárt, hogy újra intenzív lesz a kapcsolat, még ha most éppen nincs műsoron a show-ja.

Judy Nero (expornós)

Nagyon kedvelem őt, személyesen is ismerem, többször beszéltem vele telefonon. Szimpatikus, ahogy ezt felépítette, de mondhat bárki bármit, ő az egyik legjobban kereső híresség. Örülök, hogy van olyan család, akit lehet nézegetni, mint Osbourne-ékat vagy a Jessica Simpsont. Lehet utánacsinálni, hiszen ez a roma fiú itt van tíz éve, felfutattott egy zenekart, és kapott egy olyan lehetőséget, amit kevés celeb. Van az a pénz, amiért bevonulnék egy ilyen típusú valóságshow-ba, de ez a műsor is csak részben reality. Szerintem szórakoztató, és most, hogy befejeztem az erotikus filmezést, inkább ezt csinálnám. Vannak pillanatok, amikor kifejezetten vonzó, és macsó, és olyan José Armandó-s, de nekem azért más jellegű párom van. Cuki fürdőnadrágban, de én inkább maradnék a páromnál.