horoszkóp

Megszületett Görög Zita fia

2007.01.24. 08:54
Az elrendelt hírzárlat ellenére egy szülésznő elmondta, Görög Zitát kedden reggel hétkor kórházba vitték, és tizenkét órával később császármetszéssel világra jött a fia.

Hírzárlatot rendeltek el keddre a Margit kórházban, de a Színes Bulvár Lap úgy tudja, megszületett Seres Attila és Görög Zita első közös gyereke. A lap szerint a modellt kedden reggel hét órakor szállították a kórházba, és mivel a pár kérésére minden zavaró körülményt el akartak kerülni, egyágyas kórteremben helyezték el.

Császármetszéssel

Görög Zita az egész napot a kórházban töltötte, orvosa este hétkor határozta el, megindítja a szülést. A lap úgy tudja, a szülészeti osztályon dolgozók egész nap a mindenórás modellről beszéltek, és a többi kismama is kereste az alkalmat, hogy találkozzon a folyosón Görög Zitával. A hírzárlat ellenére egy szülésznő közölte a lappal, hogy este hét óra körül a modellen császármetszést hajtottak végre, és kisfia született.

Egy héttel ezelőtt az RTL Klub tudni vélte, Görög Zita már a szülészeten van, de a modell Seres telefonjáról értesítette a Velvetet arról, hogy ha vajúdna, nem tudna telefonálni. Azt azonban nem akarta elárulni, melyik napra van kiírva.