horoszkóp

Görög Zita az ötödik hónapban

2006.08.30. 11:00
A modell mostmár hivatalosan is terhes. A gyereknek egyelőre se neve, se neme.

A Megasztár műsorvezetője, eddig nem nyilatkozott állapotáról, de barátainak már a műsor döntője idején célzott rá, hogy gyereket vár. A bulvárlapok azóta már arról is beszámoltak, hogy a büszke pár a gyerek ultrahangfotóját is mutogatja a barátaiknak, hivatalosan azonban egyikük sem volt hajlandó nyilatkozni a témában. Görög most a Színes Bulvár Lapnak adott interjújában beszélt először állapotáról, ahol elmondta, azzal, hogy Seres Attila személyében másfél éve megtalálta szerelmét és most közös gyereküket várják, úgy érzi, végre kiteljesedett az élete.

Amit lehet, titkolnak

A modell-műsorvezető már az ötödik hónapban jár, de még most is vállal munkákat. A januárra esedékes szülés után azonban szeretne minél hosszabb ideig otthon maradni gyerekével. Nemsokára azt is megtudják majd, fiút vagy lányt várnak, de Zita előre jelezte, hogy ezt is igyekszenek majd minél tovább titokban tartani. A Blikk szerette volna megtudni, terveznek-e esküvőt Seres Attilával, de erre a kérdésre sem adott választ.

Klikk!

Továbbra is hírzárlat

A modell eddig csak a Színes Bulvár Lapnak nyilakozott, és hozzátette, ezután sem tervezi, hogy magánéletéről beszámoljon a bulvárlapoknak. Jelenlegi nyilatkozatát azzal indokolta, hogy csak a rendkívüli sajtóérdeklődés miatt vállalta, hogy terhességéről beszéljen.

Görög a Megasztár első szériája alatt került közeli kapcsolatba a műsor koreográfusaként dolgozó Seressel, de mivel a férfi ekkor még nős volt, ezért azután is tagadták, hogy barátságnál több volna köztük, mikor a Blikk 2005. tavaszán beszámolt egy sírós-smárolós közös vacsoráról. Másfél évvel ezelőtt aztán Seres elköltözött feleségétől és hivatalosan is felvállalták kapcsolatukat.