horoszkóp

Görög Zita már a szülőszobán van

2007.01.17. 11:15
Bár apás szülést tervezett, könnyen lehet, hogy mégis egyedül kell a szülőszobába vonulnia Görög Zitának: Seres Attila épp külföldön van, Zita pedig már a szülőszobában.

A Megasztár műsorvezetőnőjét e hét elejére írták ki az orvosok, így most már akármikor megszülethet Seres Attilával közös gyermekük. Az RTL Klub szerdai Reggeli című műsorában elhangzott, Görög Zita már a szülőszobán van, a koreográfust viszont épp most szólította külföldre a munka, így úgy néz ki, lőttek az apás szülésnek.

Két nap a világ

Seres Attilát egy sportruházati cég kérte fel egy nagy európai divatbemutatójuk megkoreografálására, emiatt kell magára hagynia mindenórás barátnőjét, értesült a Színes Bulvár Lap. A koreográfus hat megatáncost választott, akikkel már egy hete próbálnak, és kedden elutaznak a bemutatóra. Bár csak kétnapos távollétről van szó, emiatt akár meg is hiúsulhat a pár hónappal ezelőtt még lelkesen tervezett apás szülés.

Láttunk már ilyet

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyereke, Panka is olyankor született, amikor apja épp Görögországban forgatta az Idegölő című krimit. A színész akkor az első repülővel hazatért, de a szülésről így is lemaradt. Igaz, ők nem is tervezték, hogy Gesztesi Liptai mellett legyen: a műsorvezetőnő egy barátnőjével vonult volna a szülőszobába, mert szerinte ez a dolog a pasiknak nem való.