horoszkóp

Görög Zita autót ajándékoz

2004.11.18. 17:31
A szupermodell egy parfüméria közepén parkoló autó slusszkulcsait adta át egy kisgyermekes anyának, majd - a lóerőkre fittyet hányva - lovagolni indult.
Parfümöt vásárolni női dolog: végigszaglászni a kínálatot, válogatni, megtalálni a nekünk való illatot mindig élvezetes, ám hosszan tartó felderítőmunkát igényel. Talán ez is az oka, hogy a férfiak ritkán tudják osztani párjuk lelkesedését, és még kevésbé tolerálják, ha végig kell asszisztálniuk, míg nőjük illatminta-csíkokkal felfegyverkezve teszteli le egy parfüméria teljes kínálatát. Ezek alapján nem véletlen, hogy a Marionnaud törzsvásárlói között kisorsolt Nissan Micrát is egy nő nyerte.

Igazi nők egymás közt

A metálkék kisautót csütörtökön délben, a Westend emeletén található illatszerboltban adták át új tulajdonosának, aki várakozásainkkal ellentétben nem hajtott el a helyszínről új kocsijával. Az eseményre a Velvet tudósítója is elment irigykedni. Az illatfelhők közt azonnal Görög Zita ötlik a szemünkbe, aki egy ismerőse kétéves kislányával babázik: a gyerek valódi nőhöz méltó érzékkel kapkod a slusszkulcs után. Zita vadítóan rövid miniszoknyájához neccharisnyát és dominás bőrcsizmát húzott.

Szerencselánya

Tekintse meg képeinket!
A filmsztár-karrierrjét szorgalmasan építő szupermodell már sokszor nyert nyereményjátékokon, de az igazán nagy nyeremények eddig elkerülték. "A lottó ötöst például még sosem vittem el" - mosolyog. Az autó neki is nagyon tetszik - nem véletlenül ő a Nissan reklámarca -, saját bevallása szerint ő maga is szívesen vezeti. Megkérdeztük arról is, hogy áll a filmvilág meghódításával, Zita pedig örömmel mesélte el, hogy jövő héten már az Underworld második részén dolgozik, ezután pedig szinte azonnal kezdődik a Fej vagy írás című magyar film forgatása, amelyben már főszerepet játszik. Ekkor azonban elszólítja a kötelesség: a boldogan mosolygó nyertes, Füredi Anikó tőle veheti át a parfüméria közepén parkoló csinos kis autó slusszkulcsait.

Nem szalad szét a ménes

A rövid, családias hangulatú díjátadó után a Nissan képviselője még komoly arccal elmagyarázza a Velvet tudósítójának, hogy a kiállított autó - a logisztikai egyszerűsítés végett - valójában csak egy felfújható modell, de mi ezt nem hisszük el. Félszemmel még látjuk, amint Zita helyes kis gurulós kofferrel távozik: búcsúzóul elárulja nekünk, hogy számára nem a minél több lóerő a lényeg: "nem, nem utazom sehová, csak lovagolni megyek".