Hajdú Péter szakított Bálint Antóniával

2006.04.21. 12:03
Legutóbb még a terhesvitaminokról és a potenciális esküvői tanúkról beszéltek. Hajdú Péter azonban hirtelen kirúgta Bálint Antóniát, aki csak néz ki a fejéből.

Legutóbb Bálint Antóniát és Hajdú Pétert síelni láthattuk együtt a Story magazin hasábjain, amint egy hütte előtt álldogálva örülnek egymásnak. Majd a szépségkirálynő porcleválásának tudhattuk meg részleteit, és azt is, hogy barátja milyen előzékenyen segíti őt a műtét után. Most pedig hidegzuhanyként ért bennünket, hogy a saját különbejáratú álompárunk szakított, Hajdú Péter kezdeményezésére, pedig Bálint Antónia már a terhesvitaminokat is szedte.

Szipogó Antónia

Klikk a képre!

A Velvet megkereste Bálint Antóniát, aki ugyan kicsit szipogott, de készségesen elmondta, hogy nem mond el semmit. "Nem szeretnék erről beszélni. Egyelőre csak nézek ki a fejemből, és nem tudom, mi van." Kérdésünkre, hogy valóban szakítottak-e , azt mondta, mindjárt megveszi a Blikket és elolvassa, hogy mi van vele, de cáfolni azért nem cáfolta a hírt. Továbbá kilátásba helyezte a bulvárlap mindennapi beszerzését, hogy képben legyen saját életével kapcsolatban. Hirtelen felhorgadó női szolidaritásunkból kifolyólag minden jót kivántunk neki, de erélyesen helyrerakott bennünket: " Csak a térdem fáj. Más bajom nincs."

Hallgató Péter

Hajdú Péter is csak szűkszavúan nyilatkozott a történtekről. "Ha az Antónia úgy gondolja, akkor természetesen jogában áll nyilatkozni, de én nem szeretnék semmit sem mondani a magánéletemről. Ma többen is megkerestek, de senkinek nem mondtam semmit" - árulta el a műsorvezető.

Bálint Antónia azután jött össze Hajdú Péterrel, miután Kovács Kristóf producerrel befejeződött hosszú kapcsolata. Ezután összeköltözött a két médiaszereplő, és míg Bálint Antónia a gyerekvállalást latolgatta, Hajdú Péter arról beszélt, hogy az esküvői tanúja Dömsödi Gábor lesz. Hajdú Péter járt Szabó Erikával, BB Zsanettel is. Tornóczky Anitához hosszabb viszony fűzte, vele a mai napig barátok.