horoszkóp

Hajas László az égiek bosszújában bízik

nsz
2008.10.18. 09:15
Sasvári Sándor a héten bejelentette a Danubius Rádióban, hogy ő biztosan nem vesz részt a Nemzeti Vágta jövő évi futamán, mert elment tőle a kedve. Ennek oka a mai napig tartó acsarkodás, ami azért zajlik, mert Hajas László mesterfodrász megvádolta Sasvárit, hogy a jótékonysági futamon szándékosan szorította a falhoz.

A Geszti Péter által szervezett Nemzeti Vágta óta nem beszélt egymással Hajas László és Sasvári Sándor. Sasvári már régen megbocsátott, de azért a telefont ő sem emelte föl az ominózus eset óta.

Megbocsátott, de nem beszélnek

Sasvári Sándor, a Danubius Rádió kedd reggeli adásában kifejtette, hogy nem indul a jövő évi futamon, ugyanis teljesen elment tőle a kedve. Azt is elmondta, hogy ő már megbocsátott Hajasnak, amiért azt feltételezte róla, hogy szándékosan tolta föl a palánkra. Ennek ellenére egy kukkot sem beszéltek azóta.

Klikk!

"Nekem ez az egész nem okozott mély sebeket, mint ahogy állítólag Sasvárinak. Szívesen indulok a következő versenyen is, persze ha hívnak" - állítja a mesterfodrász. "Igazából nem értem, min akadt ki ennyire, majdnem legyilkolt a versenyen. Az a baj, hogy csak az egyik helyzetet rögzítette a kamera, a legelsőt nem, pedig ott teljesen felnyomott a palánkra. Ez akasztott ki igazán, nem pedig az, amikor elestem a lóval. Az első helyzetben szándékosságot láttam, ugyanis hátranézett, mielőtt feltolt a pálya szélére. Ez nem volt véletlen. Az a gusztustalan, hogy ezt ennyire tagadja" - mesélte a sztárfodrász. Hajas egyébként úgy gondolja, a jóistennek köszönheti, hogy nem halt bele az esésbe, s az égiek biztos megbosszulják majd a rajta esett sérelmet.

Sasvári Sándor a Nemzeti Vágtán.

Barátból ellenség

"Régebben jóban voltunk, mondhatni haveri viszonyban, azóta egyáltalán nem beszéltünk. Egyikünk részéről sem volt békülési próbálkozás, nem érzem azt, hogy nekem bocsánatot kellene kérnem bármiért is." - nyilatkozta Hajas a Velvetnek.

A lovasbaleset 2008. június elsején történt, ekkor zajlott a Nemzeti Vágta Jótékonysági futama. A celebfutamon két kanyarban is konfliktus adódott Hajas László és Sasvári Sándor között. A mesterfodrász egy korábbi interjúban így nyilatkozott: "A Nemzeti Vágta szabályai szerint a gyorsabb lovast el kell engedni, ő viszont ezt nem tette meg. Amikor már mögötte voltam, hátranézett, látta, hogy jövök. Próbált gyorsítani, de a lova nem indult, így felszorított a palánkra, ez látszik is a csizmámon. A következő kanyarban megint hátranézett és megint elémvágott. Próbáltam kikerülni, de nem ment." A fodrász továbbra is kitart álláspontja mellett, és elmondta, nagyon örülne, ha felbukkanna egy videó a szobor előtti kanyarról, ami bizonyíthatná az igazát.