horoszkóp

Hajdú Péter gorillákkal védi Sarka Katát

2008.10.09. 12:14
A producer aggódik terhes feleségéért, mert szerinte néhányan betegesen rajonganak érte. Ezekről az emberekről pedig nem lehet tudni, mire képesek, ezért úgy döntött, hogy inkább vegyék körbe testőrök a kismamát.

Hajdú Péter a jelek szerint kissé paranoiás, de várandós neje is úgy gondolja, jobb félni, mint megijedni. Hajdú-Sarka Katát egyáltalán nem zavarják az őt körbevevő nagydarab férfiak, sőt kifejezetten értékeli férje aggodalmát.

A producer azért vezette be az óvintézkedéseket, mert mostanában sok fenyegetést kapnak: "Úgy tűnik, sokaknak fáj a boldogságunk, vagy a sikerünk. Ráadásul Kata gyönyörű, számtalan fiú udvarolja körbe, amivel nincs is semmi baj, büszke vagyok rá. Akadnak azonban olyanok, akik betegesen rajonganak érte, és néha úgy érzem, bármire képesek lennének, hogy a közelébe férkőzzenek. Sosem bocsátanám meg magamnak, ha bármi történne vele, vagy a picivel. Ezért találtam indokoltnak, hogy testőröket fogadjak. Így nyugodtabbak vagyunk mindketten" - nyilatkozta Hajdú a Borsnak.

Az újdonsült feleséget sem zavarják a fölé tornyosuló gorillák, akik a szórakozóhelyre is elkísérik a TV2 Aktív című műsorában "sztárriporterként" beharangozott kismamát. "Tényleg nagyon durva leveleket kapok. Lehet, hogy a szerzők sosem mennének tovább az ízléstelen e-mailek írásánál, de jobb félni, mint megijedni, ezért örülök, hogy Peti igyekszik megóvni engem és a kislányunkat minden rossztól" - tette hozzá Hajdú-Sarka Kata.