horoszkóp

Hajdú Péterék nem a politika miatt szakítottak

2006.09.22. 11:10
Hajdú Péter és Bálint Antónia nem azért szakítottak, mert egyikük MSZP-s, a másik pedig aktív Fideszes. Igaz, pontosan azt sem tudják, hogy miért.

Nem Gyurcsány a hibás

Hajdú Péter és Bálint Antónia szakítottak. Mivel legutóbb a választások körül váltak ketté útjaik, feltételeztük, hogy a gyurcsányi beszéd, majd az azt követő belpolitikai botrány okozta megint a szakítást.

Hajdú Péter a Velvetnek elmondta, semmi köze a politikához annak, hogy Bálint Antónia elköltözött. "Nem tudok róla, hogy erről lenne szó. Legalábbis nekem nem mondta. Elég valószínűtlennek tartom, hiszen mióta kibékültünk egyszer sem volt szó a politikáról".

Értetlenség

A műsorvezető azt is elmondta, próbálja magát összeszedni, de igazából értetlenül áll a dogok előtt. "Nem tudom, hogy mi történt. Szombaton még együtt voltunk Rába Tímea esküvőjén, vasárnap meg volt egy apró összetűzésünk. Másnap írt egy levelet, hogy elhozná a ruháit és odaadná a lakáskulcsomat. Semmi több. Még egy búcsúlevélben azt is leírta, hogy nem tudja most a kapcsolatot folytatni, de az nem derült ki, hogy miért."

" Most már akkor inkább ne is mondja el az igazat

"Az egészben a legfurább, hogy fogalmam sincs, hogy miért kaptam a pofont. Próbálom magam túltenni rajta, meg elfogadni a döntését, de egy kicsit úgy vagyok vele, hogy hogyha eddig nem volt fontos számára, hogy megindokolja a döntését, most már ne is tegye."

Nem akarja, hogy sajnálják

Hajdú Péter végül azt is bevallotta, hogy eléggé ki van akadva, de nem szeretné, ha bárki sajnálná. Hozzátette, szerinte nem az a módja, hogy bárki lezárjon egy másfél éves kapcsolatot.

A Velvet megkereste Bálint Antóniát is, de nem vette fel a telefont.