Hajdú Péter, a bulvár nagyura mozgáskorlátozottak helyére parkolt és majd' két percig őrizetlenül hagyta kocsiját. Bár nem büntették meg, de egyik olvasónk felháborodott a gaztetten és nem csak leordította a műsorvezetőt, de be is panaszolta a Velvetnek. Három nappal később viszont rossz üzemanyagot töltött a gépjárműbe, így ha büntetést nem is fizet, az autóra biztosan költenie kell.

Hajdú Pétert egy fejlett igazságérzettel rendelkező olvasónk jelentette fel, mert úgy érezte több fronton is támadást kell intézni a műsorvezető ellen, aki - valljuk be - tényleg rosszfiú volt és nem tartotta be a KRESZ szabályait.

"Kedden volt szerencsém Hajdú Péter közlekedési morálját megfigyelni. A Rózsakert bevásárlóközpont előtt, a II. kerületi Gábor Áron utcában van 8-10 parkolóhely van a járda mellett kialakítva. Én a Pasaréti út felé tartottam, amikor az előttem haladó CLK 200-as Mercedes hirtelen megállt és tolatni kezdett az egyetlen üres parkolóhely irányába. Ez történetesen a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhely volt. Miközben az illető szociális érzékenységén elcsodálkozva elhajtottam az autó mellett, megnéztem, ki is ez a szimpatikus úrvezető. Így aztán megfigyelhettem Hajdú Pétert, viszonylag furcsa grimasszal az arcán, amelyet valószínűleg azon igyekezete váltott ki, mellyel a vállgödrében egyensúlyozta mobiltelefonját, hogy eme szimpatikus parkolási manőver közben is telefonálhasson" - írta a Thespion név mögé bújó olvasónk.

Megkérdeztük az említett parkolásról Hajdút is, aki igen, emlékezett a történtekre, sőt a feljelentő személyében is biztos. „Be kellett szaladnom a telefonnal a szervizbe, és arra az egy percre leparkoltam, igen. Egy nő ekkor megállt mellettem és elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek. Megkérdeztem, miért mit fog tenni: megbüntet? Ezután berohantam a bevásárlóközpontba."

A már gyereket akaró Mr. Frizbit azonban a sors megbüntette kegyetlen tettéért és három nappal később súlyos árat kellett fizetnie azért, mert több személygépjármű tulajdonosa. „Éppen beszéltem telefonon, mikor tankoltam a kocsimba. Két napig a benzinessel jártam, de 95-öst tankoltam a dízelbe. Fel sem tűnt egészen addig, amíg nem mentem vele 400 métert. Akkor rázott egyet, és tudtam, hogy baj van" - mesélt a szomorú esetről Sarka Kata ura, akit éppen akkor értünk el telefonon, mikor a Porsche Pest autómentőit várta, hogy javítsanak a helyzeten.

Nem a krisztusi korba lépő macsó az első hazai celebünk, aki ilyenre képes. Legutóbb Delhusa Gjonnal történt hasonló eset, csak ott a személyzet iszonyatosan segítőkész volt és azonnal szakembert hívtak a művész kocsijához. A mentőcsapat, miután leszívta a benzint, gázolajat töltött a Mercedesbe.