horoszkóp

Tokio Hotel-fan Gálvölgyi unokája

dr
2007.03.04. 10:25
Schobert Lara nem tudja, mi az az update, de megállás nélkül képes beszélni. Gálvölgyi unokája Tokio Hotel-fan. Gáspár Virágot meg elhozta az apja, hogy faszságokat kérdezzen tőlük Hajdú Péter. Esti Frizbi, forgatás.

Hajdú Péterék ezúttal egy régen elfeledett, "híres ember kisgyerekkel" témájú Fábry show-ból merített ötletet: gyermekével, unokájával invitált meg ismert embereket. Ősbemutató volt ez a maga nemében, hiszen Medgyessy Péter, Magyarország utazó nagykövetének kinevezett exminiszterelnöke először vitte kamerák elé Botond nevű unokáját.

Láttál már fűben nyuszit?

Hogy Hajdú hogyan tud kommunikálni 3-12 éves korcsoporttal, azt bárki megnézheti, ha vasárnap este nem tud magával mit kezdeni és legjobban az pörgeti fel, ha megtudja milyenek egy-egy "sztárcsemete" mindennapjai. A gyerekinterjúnak, mint műfajnak, persze megvannak a hátulütői: a kicsik nem túl közlékenyek, a beszélgetés során leginkább az eldöntendő kérdéseket kultiválják. Annak ellenére, hogy Hajdú maximálisan igyekezett őket triviális kérdésekkel bombázni, mint például: Ki a kedvenc énekesed? - gyakran kapott "nem tudom" válaszokat.

Érkezésünkkor Hajdú már javában faggatta Danit, Gálvölgyi János unokáját a Tokio Hotel iránti szeretetéről, mikor kisfiú rávilágított Hajdú kérdéseinek együgyűségére:

- A nagypapádat, hogyan mutatnád be?
- Megmondanám a nevét.

Megtudtuk azt is, hogy Botond, Medgyessy unokája az osztály legjobb tanulója, de szegény csak havonta élvezheti nagyapja társaságát. Az ifjú Padavan azt is közölte, hogy focista szeretne lenni, illetve hogy 23 évesen kíván megnősülni.

Láttál már falon pókot?

A kis Schobert Lara érkezése felbolygatta a forgatástól már-már bepunnyadt társaságot. Az a tény is villámcsapásként hatott, hogy Hajdú és Norbi láthatóan egy helyről szerzi be lábbelijét. A két veszkócsizma farkasszemet nézett velem, mikor a műsorvezető megjegyezte a helyet foglaló kislánynak: "nagyon szép vagy, látszik, hogy nem apádra ütöttél".

A kötelező udvarlás után Lara végigcsacsogta a forgatást, amivel elnyerte a legkommunikatívabb interjúalany címet:

- Mit csinál a papád, mikor óvodában vagy?
- Eteti az állatokat.

Klikk!

Ezen mindenki nevetett, de sajnos kiderült, hogy Lara a papa szó alatt a nagypapájára gondol, aki napközben tényleg malacokat táplál. A "mi az az update?" kérdésre viszont csak egy nem tudom válasz érkezett.

Külön említést érdemel még Hajas László fia, Dávid, aki már hétévesen szem és hajszín alapján osztályozza a csajokat. Nála a szőke kék szeműek viszik a prímet, ezért is került szóba Hargitai Bea, aki nagy kedvence, Kásás Tamás mellett.

Az utolsóként érkező Gáspár Győző a tőle megszokott módon vonult be Virággal, így nógatva közben a kislányt:

- Gyere mán, Virág, Peti bácsi fasságokat akar kérdezni tőled!

Győző később azzal múlatta az időt, hogy egy, a kamerákon túl ácsingozó újságíró-kisasszonynak udvarolgatott. Mi pedig arra gondoltunk, hogy bármilyen szomorú is, a sztárgyerekek tulajdonképpen semmivel sem érdekesebbek a lakásunkban is előforduló porontyoknál.