Hajdú Péter azt akarja elérni, hogy a J. G. monogramon futó leveles zaklatót gyámság alá helyezzék, mert szerinte az ötvenes nő ön- és közveszélyes. J. G. erre csak annyit reagált, hogy Hajdúéknak van mit megköszönniük neki, ezért maradjanak csak nyugton.

„A legszomorúbb az, hogy nem tudnak vele mit csinálni, mert a tárgyalásokon a bírót is feljelenti, akitől ezért elveszik az ügyet. Felkeresett egy önkormányzati képviselő is, hogy ő már tett lépéseket az ügyben, hogy helyezzék gyámság alá ezt a nőt” – nyilatkozta Hajdú Péter a Borsnak az őt zaklató, J. G. monogramú, középkorú nőről.

Hajdú szerint a nő rengeteg ember életét megkeseríti, ön- és közveszélyes, ezért a műsorvezető össze akar fogni a többi károsulttal, hogy leállítsák J. G.-t. Később a nő is elismerte, hogy eddig mintegy huszonkétezer levéllel bombázta meg a nagyvilágot.

Levelekkel bombázzák

„Nem zaklatom őket, kikérem magamnak! Ha okkal írok, akkor jogom van hozzá! Hajdú nekem köszönheti, hogy vagyonszerződést kötött Katával, mert az egyik levelem felnyitotta a szemét. Gusztustalan, amit művel! Segítek neki, ő pedig mocskol. Elmekórtani eset” – mondta a Borsnak J. G., aki hozzátette Hajdú-Sarka Kata meg megsértette az ő személyiségi jogait azzal, hogy ő is elolvasta a Hajdúnak írt leveleket.

A nő tizenkét éve munkanélküli, otthon ápolja pánikbeteg lányát. J. G. elmondta, betegellátási segélyt sem kap, mert az orvosok szerint a lányának semmi baja.

A zaklató módszere elég egyszerű: először csak leveleket ír, aztán, ha nem ér el semmit, akkor feljelentést tesz, vagy perel. A pereknél általában abba a problémába ütközik, hogy nem tudja a címét a perelni kívánt embereknek.

Hajdúék kedvenc rajongója szerint rajta kívül azért nem tesz senki semmit semmilyen ügyben, mert rajta kívül mindenki bűnpártoló. J. G. végül elmeszakértői vizsgálatra küldte a Bors munkatársait, és azt tanácsolta nekik, hogy ne folytassák az ügyet.