horoszkóp

Hajdú Pétert megcsalta a menyasszonya

2007.08.11. 10:58
A hét elején Hajdú Péter megkérte Sarka Kata kezét, aki igent mondott. A következő napon a lány szüleitől is engedélyt kért az esküvőre Hajdú Péter, majd egy nap múlva megtudta, a kapcsolatban nemcsak ketten vannak.

Hajdú Pétert egy ismerőse értesítette arról, hogy menyasszonyának, a húszéves Sarka Katának szeretője van. A Blikknek nyilatkozó műsorvezető elmondta, ezt követően megkérdezte a Miss Universe Hungary első udvarhölgyét, igaz-e, hogy párhuzamos kapcsolatot tart fent. Sarka Kata először tagadta a titkos románcát, majd kis idő múlva beismerte.

Kedden eljegyzés, pénteken szakítás

Klikk!

Hajdú több részletet nem szeretett volna elárulni, mondván, nagyon megviselték a történtek. Sarka Kata a lapnak elmondta, szakított Hajdúval és már el is költözött tőle. Ez már a második alkalom volt a szakításra, korábban Hajdú kezdeményezte, hogy költözzenek szét, mert a lány éretlennek tűnt egy komoly kapcsolatra. Kis idő múlva újból összejöttek, és néhány nappal ezelőtt tértek haza ciprusi nyaralásukról, ahova a szüleiket is magukkal vitték.

A lap szerint a nyaralás olyan jól sikerült, hogy Hajdú és Sarka egy ékszerboltban megvették a jegygyűrűiket. Az események ekkor felgyorsultak. A hét elején a pár elment vacsorázni, ahol Hajdú megkérte az egyetemista kezét, aki igent mondott. A következő napon Sarka Kata szüleitől is megkérte lányuk kezét Hajdú Péter, aminek az egész család nagyon örült. Egy nappal később pedig kiderült, a kapcsolatban nemcsak ketten vannak.