horoszkóp

Hajdú Péter most Sándor Orsival romantikázik

2007.08.31. 14:58
Hajdú Péter a kötelező együttlétet kitolta Sándor Orsival, hiszen a Magyar Borok Útja Rallye után is találkozott a Kenó műsorvezetőjével. Hajdú szerint Sándor Orsi szereti a munkáját.

Hajdú Péter ismét facér. Búfelejtőnek talán jött a Magyar Borok Útja Rallye, ahol műsorvezető mitfahrere Sándor Orsi volt, akivel az út során kénytelen volt egy szobában aludni. A magyar borkultúra népszerűsítése mellett a bioetanol üzemanyag és az alkoholmentes vezetés élményét is átélhették a versenyzők, akik az első nap után Győrben hajthatták álomra a fejüket. A NÉVshowR műsorvezetőjét egy győri olvasónk ismerte fel másnap, kávézás közben.

"Szombaton reggel 9 óra körül párommal a győri Rába Hotel mellett sétáltunk, amikor megpillantottuk Hajdú Pétert, aki Takács Albert rendészeti miniszterrel kávézott. A hotel melletti kávézó teraszán ültek. Hajdú Péter mellett egy feltűnően csinos szőke hölgy ült. Láthatóan jókedvük volt. Miniszter úr is lazán volt felöltözve: farmert és inget viselt, Hajdú Péteren pedig egy nyitott nyakú, rövid ujjú póló volt. Kellemes élmény volt őket látni" - osztotta meg velünk a látottakat András.

Sarka után Sándor?

Hajdú Pétert nem nehéz felismerni, főleg ha egy sokak által látogatott helyen fordul meg. Egyik olvasónk pont egy vendéglátóipari egységben vacsorázott együtt a Sándor-Hajdú párossal, ami a közlési szándékot váltott ki belőle. "Szerdán este 7 óra körül a West Endben, a LeRoy-ban vacsorázott Hajdú Péter egy szőke, csinos lánnyal. Nagyon ismerős volt a lány, szerintem ő vezeti a Keno sorsolást, de erre nem mernék megesküdni. Egy másik asztalnál ültek, majd valamiért átültek a mellettünk lévő asztalhoz. Előételnek cézár salátát ettek mindketten. Hogy mit ettek főételnek, nem tudom, mert addigra mi már eljöttünk."

A műsorvezető a Velvet kérdésére nem tagadta a történeteket, de hozzátette, hogy már lassan úgy érzi, mindig megfigyelik. "Minden igaz. Az első ablaknál ültünk, de alulról jött ránk a klíma, ezért elültünk. Sándor Orsival voltam, szerintem nem kivételeztek velünk, mert más is átülhetett volna, ha fázik. Azért választottam a Cézár salátát, mert mindig fogyókúrázom. Mindketten nemrég szakítottunk, úgyhogy a lelki életünket is kitárgyaltuk. Munkamegbeszélés is volt egyben, mert elgondolkodtunk azon, hogy el tudunk-e képzelni valami közös munkát a jövőben. Ki tudja, mit hoz a jövő. Orsi azt is elmesélte, hogy mennyire élvezi a Kenót."