Hajdú Péter idegen, mert másik bolygóról jött, ahogy felesége is - állítja T. Erzsébet, aki egy tucat magyar celebet zaklat. Szerinte csak az lenne a dolguk a szereplőknek, hogy jobbá tegyék az életét. A műsorvezetőtől konkrétan azt követeli, hogy saját költségén adja ki a könyvét, amit ő nagy műgonddal tizenhárom éve megírt. Sarka Katának meg azt ígérte, elrabolja a gyerekét, hogy bizonyítsa, földöntúli. A kicsi mindeközben nem hajlandó megmutatni, hogy mije van, de annyi bizonyos, nem a Marsról jött. Összefoglaló a szappanopera következő részéből.

Hajdú Péter és felesége földöntúli - igen, nem földönkívüli, hanem túli - és születendő gyermekük is az - állítja T. Erzsébet. Az asszony legtöbb idejét valószínűleg azzal tölti, hogy a hazai celebeket kéretlen, kézzel írt levelekkel zaklatja, amelyekben hosszasan kifejti, hogy ki, miért szerepel a médiában, és mi is ezzel a valódi szándéka.

A Velvet információi szerint Szellő István és Erős Antónia is a zaklatottak közé tartózik. Hajdú Péter pedig rájött, hogy az ismeretlen hódolja foglalkozását tekintve elmebeteg. „Ez a nő valószínűleg lábon hordta ki az agyhalált, hónapok óta irogat nekünk leveleket, mindig az ATV-be küldi őket. Olykor négy-öt levél is jön. Az egyikben konkrétan azt kérte, hogy Kata adja meg a címét, mert beperli, és az idézéshez szüksége van a pontos lakhelyére. Emellett azt is követelte, vallja be, nem ember, hanem földöntúli, ahogy én is, és ebből következik, hogy gyermekünk is csak egy idegen lehet."

Egy idegen, vagy mégsem?

Az asszony emellett azt várja a műsorvezetőtől, hogy saját költségén adja ki egy tizenhárom éve megírt könyvét, amiről szerencsére senki nem tudja, miről szól. „Ez a nő azt állítja, hogy mi mindannyian azért vagyunk a médiában, hogy az ő életét tegyük jobbá. Összefüggéstelen, értelmetlen mondatokat ír, de azt megtudtuk, APEH-os volt és nem szereti a hálapénzt." Az asszony egyik levelében azt ígérte Hajdú-Sarka Katának, ha nem vallja be, hogy idegen, akkor elrabolja a gyermekét, és DNS teszttel bebizonyítja a világnak, hogy mi is az igazság. A kismama ezért feljelentést is tett tegnap a X. kerületi Rendőrkapitányságon. „Mindezt azért mondom el, mert így a bíróságnak kötelessége az igazságügyi orvos-szakértő bevonása, ha per lesz ebből."

T.-né senkit sem kímél, szerinte ugyanis Uri Geller földi ténykedése is idegenkezűségre utal, amiben azért lehet némi igazság. Arról viszont meg vagyunk győződve, hogy Hajdú Péter nem idegen, hiszen Mr. Frizbiben koncentrálódik minden magára valamit is adó celeb extrovertáltsága.

A kis Hajdú szégyellős

Sarka Kata már túl van a negyedik hónapon, ezért férjével együtt kíváncsi arra, milyen nemű lesz elsőszülött gyermekük. Azonban a bébi - apjával ellentétben - nem hajlandó megmutatni, mije van, így a szülők kénytelenek minimum még egy hetet várni addig, amíg kiderül, milyen színű lesz a babaszoba.