Hajós András inkább iszik füvezés helyett

2005.02.27. 15:28
A műsorvezető fontosnak tartotta kipróbálni a marihuánát, hogy később ne érje meglepetés. Családapaként azonban nem él drogokkal, saját bevallása szerint inkább iszik, ha felgyűlik benne a feszültség.

Híresember-létről és a kábítószer használata során szerzett tapasztalatok hasznosságáról vallott a Vasárnapi Blikknek Hajós András, aki március elejétől megint műsort vezet.

Ki kell engedni a gőzt

Mint az interjúból kiderült, Hajós András korábban azért próbálta ki a marihuánás cigarettát, hogy apaként ne érje semmilyen meglepetés. "Azért is fontosnak tartottam, hogy megismerjem, mert ha 15 éves korában majd hazajön a lányom egy buliból, és dülöngél, akkor tudni akarom, hogy mi baja, hogyan reagáljak" - fogalmazott a lapnak a showman, de hangsúlyozta, csak kipróbálta a füvet, ennél nem lépett tovább, mert "felnőtt ember, felelősségteljes családapa és családfenntartó, aki rendelkezik önkontrollal".

Havonta egyszer viszont bevallottan "négykézlábig be szokott rúgni", amit a Vasárnapi Blikknek ezzel magyarázott: "A Homo sapiensben van arra vágy, hogy szétcsapja magát, amikor felgyűlik benne egy csomó feszültség. Nagyon rossz dolog a pia, sokkal jobb lenne a fű. A marihuána önmagában nem tesz agresszívvá, meditatív kábulatot okoz".

Nem komoly

Szó esett Hajós András Benne leszek a tévében című, új önálló műsoráról is, ami március 4-én indul az RTL Klubon. A showman elmondta, nagyon tartott attól, hogy a műsort túl komolyan fogják venni az emberek, és kevesen jelentkeznek majd laza, vicces produkciókkal. De végül "leesett nekik", hogy mivel kell jelentkezni. "Ha beledöglök is, az egész arról fog szólni, hogy ne vegyük már ezt az egész kereskedelmi televíziózást olyan komolyan" - fűzte hozzá Hajós, aki egyre jobban viseli a népszerűséget. Mint mondta, "szép lassan szokott bele", hogy egyre ismertebb, negatívumot állítása szerint szemtől szembe szinte nem is kap. Úgy véli, azok a kollégák, akiket idegesít a népszerűség, hazudnak, hiszen mindannyian ezért csinálják.

Magánélet

Az interjúban kitértek arra is, hogy Hajós András eddig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt feleségével, nemrég azonban egy díszbemutatóra együtt mentek el, ahol le is fotózták őket. "Az RTL-től kaptam egy díszelőadásra jegyet, és határozott kérésem ellenére fotóztak le. A feleségemet nem zavarta. Egyébként ő dönt" - mondta Hajós.

A műsorvezető köztudottan kerüli a magánéletét firtató kérdéseket. Amikor a Velvet legutóbb afelől érdeklődött nála, hogy ennyi munka mellett mennyi ideje jut a családra, akkor is meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott. "Ha elvégeztem a feladataimat, akkor kezdődik a magánéletem. Már sokféle állást betöltöttem, és szerintem ez a munka semmivel sem bonyolultabb és nehezebb, mint az eddigiek. Nincs kevesebb időm, mint másoknak, csak kiszámíthatatlanabb" - mondta el lapunknak.