horoszkóp

Hal a tortán, az ivászat mennybemenetele

mm
2008.07.12. 18:52
Kapcsolódó cikkek (1)

Minél több Hal a tortán megy le a tévében, annál inkább nyilvánvaló, hogy a vacsorás esték a felvétel leálltával önfeledt italozásba torkollnak. Legalábbis mi ezt gondoljuk. Szerencsére minden jó poént nem lehet kivágni a műsorból, úgyhogy összeszedtük a Hal a tortán eddigi legjobb pocsolyásodó szereplőit, hogy eldönthessék, melyik hírességünk részegedik le a legszimpatikusabb módon.

Hujber Ferenc

Hujber "Feri" Ferenc bearanyozta a hetét, köszönhetően Gesztesi Károly pálinkájának is. Kiemelnénk még Rúzsa Magdi közreműködését is, aki sokat emelt Hujber produkcióján. Igazi jó szalonspicces párbeszédet láthatunk tőlük, tényleg a legjobb fajtából. Gesztesi Károly hazai pályán volt, így az ő lerészegedését nem lenne fair értékelni, de azért kitett magáért. Nagyon ügyesen fikázza a vendégeit cinikus stílusával. Egy kis ízelítő:
Hujber: - Ez az a fajta truváj, amit sose értettem, ez olyan, mint a csokis bélszín...
Rúzsa: - Jó, de ne taposd már a lábamat.

Komár Laci

Bár Elvis Presley magyar megfelelője saját bevallása szerint éppen szünetelteti a bor- és sörfogyasztást, feltűnően jókedvű volt a Hal a tortán forgatásán, és mind az öt nap sikerült maradandót alkotnia alkalmi bűntársával, Nacsa Olivérrel, aki láthatóan szintén nem maradt szomjas egyik nap sem. A legemlékezetesebb húzása Szandihoz kötődik. Az énekesnőt leginkább az viselte meg, hogy a csizmájával látványosan bajlódó kollégája fenékbe billentette, amikor segíteni akart rajta. Aztán Komár Laszló a desszertnél az arcába nyomta a tejszínhabos, vanília fagyis ananászt.

Nacsa Olivér

Nacsa Olivér méltó fegyverhordozónak bizonyult Komár Laci mellett a heti tivornyákban. Nagy örömmel láttuk, hogy a borra az emberi szervezet mindenkinél hasonlóképp reagál: felpörög, kipirosodik, a száj elneveti magát, a kéz újabb adagot tölt a pohárba, és elindul a boros, nevetős, asztal alá borulós mantra. Nacsától tökéletes átváltozást láttunk, bárcsak ott lettünk volna a buliban.

Qka MC

"Egy csaj volt, akire rá lehetett robbanni. Megcsináltam, bevállaltam" - mondta Qka MC miután Mary Zsuzsival táncolt egy heveset. Innen gratulálunk neki, a kedvenc sírva nevetős filmjeinket idézte a halálosan abszurd jelenet a kissé túl pedáns, és állaza vacsora közben. Férfimunka volt a javából. Csisztu Zsuzsa mindent megtett, hogy a vendégei úgy öntsenek fel alaposan a garatra, hogy közben degeszre eszik magukat. A vacsorajelenet önálló műalkotásnak is megállja a helyét.

Zsidró Tamás

Erős mezőnyben indult Zsidró, de azzal a húzásával, hogy Tóth Vera vacsorája után elaludt a Balatonnál egy csónakban, majd másnap reggel halál másnaposan bedőlt a vízbe nagyon magasra tette a lécet. A hétre sajnos rányomta a bélyegét, hogy Rákóczi Ferenc rádiós nem jött ki Danny Blue bűvésszel. Rákóczi folyamatosan ekézte Blue-t, ami nem lenne feltétlenül probléma, de a stílus elég szerencsétlenre sikeredett. Egyébként a rádiósnak köszönhetően innen küldenénk egy feladványt a Velvet filozófia-esztétika szakos olvasóinak. Fejtsék meg Rákóczi Ferenc mondatát: "Azok az apró segítségek, amik a ránk vetülő kegyelem folyamodványaként kerülnek az asztalra, és egyébként nem is foglalkoznál vele valószínűleg, azok mennyei mannaként kerülnek elő. Így jártunk mi a félig főtt burgonyával".


Köszönjük a válaszait! Ajándékul fogadja a világ legviccesebb videóját! Fantasztikus, két napja folyamatosan nézzük. Igazából egy színházi feldolgozást érdemelne a jelenet, talán a Kopasz énekesnőbe be lehetne szúrni. Honnan van a gomba?