horoszkóp

A hírességek Amy Winoként rémisztgetnek Halloweenkor

nsz
2008.10.28. 09:00
Hollywood sztárjai idén korábban kezdték a halloweeni partizást, így az elmúlt hétvégén szebbnél szebb képek készültek az Amy Winora smikelt Cindy Crawfordról vagy a termékenységet szimbolizáló Gwen "Tükörtojás" Stefaniról.

Amennyiben osztályozni kellene őket, az első helyet mindenképpen Cindy Crawfordnak kellene ítélnünk, aki az elvonóra menekült Amy Winehouse-sminkkel annyira hitelesre sikeredett, hogy még az orra alá kent porcukorról is elhisszük, az nem ehető. A zűrös énekesnő karaktere egyébként az első tíz legkedveltebb halloweeni jelmez között szerepel, lekörözve a tavalyi Brad Pitt-Angelina Jolie párost, akik az előző év kedvencei voltak.

Amy Wino, tojás és varázsló

A kétgyerekes Gwen Stefani, akinek legkisebb gyermeke 4000 dolláros kanállal eszik, sem maradt ki a jóból, ő tükörtojásnak öltözve hirdette a termékenységet, de olyan is volt, aki a Harry Potter alkotásokból ismert varázslóiskola igazgatójának, Dumbledore-nak az ismertetőjegyeit öltötte magára.

Nézze meg képeinket!

Halloween egyébként a boszorkányok, kísértetek és szellemek ünnepe október 31-én, amely az egész angolszász kultúrát áthatja. A külföldi filmekben többször is találkozhatunk az ünneppel, ekkor jelmezbe öltözött gyerekek jelennek meg cukrot követelve. Az Egyesült Államokban jelmezbálokat tartanak, ezeknek voltak részesei a galériában felsorakozó hírességek is, akik közül néhányan - valószínűleg ötletek hiányában - hazájuk színében tündököltek a nagy választás előtt.