Halle Berrynek mindegy, kitől lesz gyereke

2007.05.03. 17:11
Halle Berry egy exkluzív bababoltban vásárolt ruhákat, holott még nem vár gyereket. Az év végéig mindenképpen szeretne teherbe esni, de ha nem megy természetes úton, akkor készen áll az adoptálásra is.

Halle Berry ezer dollár (kb. 180.000 forint) értékben vásárolt babaruhát, bár a hírek szerint még nem terhes. A színésznő állítólag egy órán keresztül nézelődött egy trendi Los Angeles-i bababutikban, majd vásárolt egy jó néhány darabból álló kislány-kollekciót. Halle (40) egy rózsaszín rugdalózóval, egy kenguruval, egy Swarovski kristállyal borított cumival és még számos aranyos ruhácskával hagyta el az exkluzív üzletet.

Az Oscar-díjas sztár sosem csinált titkot belőle, hogy nagyon szeretne gyereket, mostanában is azzal került a lapok címlapjára, hogy az idei év végéig mindenképpen teherbe fog esni. "Gyerekvállalás a most következő nagy tervem. Mindenképpen szeretnék még az idén teherbe esni. Az én koromban ez természetes" - mesélte a színésznő a FemaleFirst-nek. Halle azt is bizonygatta, hogy ő és párja, Gabriel, készen állnak az örökbefogadásra is, ha a teherbe esés nem sikerült természetes úton.

A színésznő már egyszer régebben megfogadta, hogy teherbe esik, mielőtt betöltené a negyvenedik évét. "Ha éppen nem lesz komoly kapcsolatom, akkor majd meg kérdezem azt, akivel éppen akkor randizom, hogy nem akar-e véletlenül gyereket" - mondta akkor Oprah Winfrey talkshowjában.