horoszkóp

Halle Berry újra összejött az exével

2005.06.10. 16:57
Halle Berry egy időre elveti a mesterséges megtermékenyítés gondolatát, ugyanis kibékült volt barátjával, Michael Ealy színésszel. A pár tavaly azért szakított, mert az Oscar-díjas színésznő nem vállalkozott egy új házasságra két csalódás után.

Halle Berry újra összejött volt barátjával, akivel tavaly azért szakított, mert nem akart még egyszer férjhez menni. A 38 éves színésznő azonban mégis szereti a nála hét évvel fiatalabb Michael Ealyt.

Nem akart újra férjhez menni

Michael Ealy
A színésszel nem sokkal azután találkozott először, amikor a házassága tönkrement. A Their Eyes Were Watching God című tévéfilm forgatásán szeretett az egyelőre nem túl ismert színészbe. Néhány hónap után azonban úgy érezte, a kapcsolatuknak nincs jövője. Az Imdb moziportál szerint azóta meggondolta magát. "Halle és Michael április végén kezdett újra találkozgatni, eredetileg azzal a céllal, hogy megoldják a kettejük problémáját. De végül a szerelem oldotta meg a gondjaikat" - fogalmazott a pár egyik bulvárra érzékeny barátja.

Michael Ealyt az egyetlen ember, akiben Halle Berry komolyabban meg tud bízni az után, hogy csalódott a házasságában. Első férje David Justice baseball-játékos volt. Másodszorra Eric Benettel házasodott össze, de a férfi többször megcsalta, és az apaságra is alkalmatlannak bizonyult. Az R'n'B-zenész első feleségétől származó tinédzser korú lánya inkább Halle Berryvel volt szorosabb kapcsolatban, akiben még inkább erősödtek az anyai érzések.

Mesterséges

Az Oscar-díjas színésznő nemrég kijelentette, mindenáron gyereket szeretne, bár megfelelő apajelöltet nem talált. A sajtó kérdésére ekkor azt is megerősítette, a mesterséges megtermékenyítésen is komolyan elgondolkodott, és szívesen venné donorok jelentkezését.

Ebben az időben Eric Benet is újra próbálkozott azzal a gálánsnak szánt gesztussal, hogy dalban kért bocsánatot tőle a fájdalmakért, amelyet okozott neki. A dalból nem lett sláger, de volt felesége néhányszor hallotta a rádióban.