horoszkóp

Tom Hanks a legmegbízhatóbb

2006.09.28. 10:46
Michael J. Fox a harmadik, egy szakács a második a Forbes által 1500 celebritásról összeállított megbízhatósági listán. Tavaly Hanks még csak a 31. volt.
A kétszeres Oscar díjas Tom Hanks a legmegbízhatóbb az amerikai hírességek körében, tette közzé a Forbes üzleti internetes oldala. A hollywoodi színész a lista legtetejére jött fel a több mint 1500 sztár nevéből álló listán.

A híres szakács, Rachael Ray lett a második, míg a Vissza a jövőbe sztárja Michael J. Fox a dobogós harmadik helyet foglalja el. Olyan nevek szerepelnek még a Top 10-ben, mint a híres talk show házigazda Oprah Winhfrey, James Earl Jones, aki Darth Vader hangja a Csillagok Háborújában, valamint Morgan Freeman. Denzel Washingtonra, Reese Witherspoonra és a Da Vinci kód rendezőjére Ron Howardra is jellemző az a tulajdonság, hogy megbízhatóak.

Egy évvel ezelőtt Hanks csupán a 31-ik helyezést érte el a Forbes.com által összeállított listán, mely a világ legenergikusabb hírességeit rangsorolta. Az 50 éves színész még mindig látható. Most a Da Vinci kódban alakítja a vallási szimbólumok szakértőjét, aki egy gyilkos összesküvést próbál tisztázni.

Hanks karrierjének csúcspontja a 93-as Philadelphia és a 94-es Forrest Gump című filmek szerepei. Az Akadémia Díjas színész és rendező megbírkózik azért, hogy kiérdemelje a nagyra tartást és a tiszteletet.