horoszkóp

Tom Hanks elektromos autójáról videoblogol

2007.10.25. 07:42
A filmszínésznek a jelek szerint nagyon bejön a közösségépítő site: nemcsak saját oldala van, de még videoblogot is indított. Ebben az elektromos autójához fűzött őszinte érzéseiről vall úgy, hogy tényleg csak kicsit tűnik reklámnak.

Tom Hanks 51 éves kora ellenére komoly lelkesedéssel tagozódik be a tizen- és huszonéves korosztály közkedvelt közösségi weboldala, a MySpace soraiba. A site-on regisztrált oldalán most videoblogot is indított, melynek első bejegyzésében elektromos autója nagyszerűségéről értekezik. Mint megtudhatjuk, az övé – egy Scion XB-ből átalakított Ebox - amellett, hogy környezetkímélő, még jól is néz ki. Az pedig nyilván csak véletlen, hogy ennek az autónak az első példányát épp ő kapta meg a gyártól.

A színész további elektromos autó-ügyi eszmefuttatásokat is ígér a közeljövőben, de a weboldalon felsorolt profilját tekintve talán nem csak erről lesz szó.

Hanks, az emberarcú ember

A kaliforniai Concorde-ban született filmszínész-producer profiljából megtudhatjuk, hogy hetero, büszke férj és családapa, kedvenc írója Chaim Potok, magasabb, mint sokan gondolnák róla (de nem annyira, mint ahogy mások hiszik), és gyengéi a régi mechanikus írógépek. Hanks emellett csillaghullást is nagyon szereti, meg a hátizsákos túrákat, és horgászni is szokott, de visszadobja a halakat. Kedvenc filmjei közt szerényen nem említi a sajátjait, művészi tevékenységének megítélését pedig az olvasóra bízza: „játszottam pár filmben, amik vagy tetszettek neked, vagy nem”. A webkettőpontnullás Hanks még blogot is vezet, igaz, nem túl gyakran: legutóbb szeptember 14-én írt, akkor is csak arról, miket olvasott idén nyáron.

Hanks nem az egyedüli celebritás a MySpace-en: barátai közt van szerényen csak Leonardo néven futó DiCaprio, és az N’Sync-es Lance Bass is. Bár Hanks barátai közt nem szerepelnek, azért tudjuk, hogy - tönbbek közt - Lindsay Lohan és Paris Hilton is rendelkezik MySpace-weboldallal. Míg Lohan valóban maga szerkeszti zártkörű oldalát, és a barátaival való kapcsolattartásra használja, Hiltoné csak egy lemezkiadója által létrehozott reklámsite.