Hargitai Bea playmate valóságshow-beli szerelme, egy rádióműsorban beszélt a mostani munkájáról, vagyis a Senorita Szöszi című műsorról. Itt elmondta, amit azért régen sejtettünk, vagyis, hogy ez számára csak munka, a nagy szerelem kamu. A magánéletről pedig nem beszél. Hargitai Bea szerint a szerelme biztosan nem mondott ilyet.

Hargitai Bea valóságshow-ja óriási felháborodást keltett Kolumbiában. A TV2-n hetente egyszer, keddenként jelentkező műsor főszereplője Hargitai Bea playmate és Alejandro Martinez kolumbiai sorozatszínész. A műsor körül egyébként is nagy volt a felháborodás. Most kiderült, hogy Hargitai Bea állítólagos szerelmének egy rádió nyilatkozata szerint a kapcsolatuk szimplán munkakapcsolat. A modellt is elértük telefonon. Most is Kolumbiában van és szerinte nem igaz, amit a szerelme nyilatkozott.

Hargitai Bea valóságshow-beli párját, Alejandro Martinezt egy kolumbiai rádióműsorban kérdezték a magyar szépséggel való viszonyáról. Kolumbiában nagyon hamar elterjedt a valóságshow híre, hiszen Alejandro Martinez nagyon sikeres szappanopera színész az országban. A helyiek és a Magyarországon élő kolumbiaiak szerint ez a műsor nagyon rossz fényben tűnteti föl az országot és az ott élő embereket. A témát még a helyi média is felkapta, ezért hívták meg egy rádióműsorba Hargitai Bea állítólagos szerelmét.

A műsorban kifaggatták a férfit, többek között arról, hogy valóban szerelmesek-e egymásba a szőkeséggel. A rádiós műsorvezető kérdésére Martinez azt válaszolta, hogy ez egy teljesen új fajta műsor, ahol nem annyira az országra, inkább a modell kalandjaira fektetnek nagy hangsúlyt. A sorozatszínész szerint a magyaroknak nem a számukra ismeretlen országról, hanem a vicces sztorikról szól ez a műsor. Egyesek mégis úgy vélik, hogy Bogotát egy szegény, elmaradott városkának, a nőket pedig prostituáltnak festik le a műsorban.

Alejandro Martinez elmondta a rádióműsorban, rengeteg érdekes helyen forgattak, például az Amazonas és a Karib-tenger partvidékén is. A továbbiakban azonban nem a helyszínekre, hanem kettejük kapcsolatára lesz kihegyezve a valóságshow. A színész úgy nyilatkozott, hogy ez számára egyelőre egy munka, a magánéletéről azonban nem szeretne beszélni.

A Velvet elérte a szőke playmate-t, aki álmosan szólt bele a telefonba. Éppen aludt, és állította, hogy Kolumbiában tartózkodik. Tőlünk tudta meg, hogy Alejandro - akiért a valóságshow forgatókönyve szerint átutazott a fél világon - miket beszélt a rádióban. Bea nem hiszi, hogy a latin sztár tényleg azt mondta volna, hogy nem szerelmes belé, csak munka neki az egész. Ennél többet azonban nem árult el az állítólagos kapcsolatukról.