horoszkóp

Hargitai Bea nem tud arról, hogy leváltaná Győzikét

2007.09.04. 10:31
A Blikk szerint a Győzike Show-t egy új, Hargitai Beáról és Pantinchin Edináról készülő valóságshow-val szeretné kiváltani az RTL Klub. A playmate-ek éppen Korfun nyaralnak az édesanyjukkal, és a tervekről nem tudtak.

A Blikk úgy tudja, az RTL Klub nem szeretné meghosszabbítani a Gáspár Győzővel és családjával kötött szerződést a Győzike Show folytatására, a felszabadult műsoridőt egy új, Pantinchin Edináról és Hargitai Beáról készülő valóságshow-val szeretné kitölteni.

Csajbuli Korfun

Mint ismert, a két playmate közös háztartásban él, jó ideje egyedülállóak, és a munkájuknak köszönhetően rengeteget utaznak, javarészt közösen. Most Korfun nyaralnak az édesanyjukkal és a nagymamájukkal, mint arról Hargitai Bea beszámolt a Velvetnek, amikor arról kérdeztük, igaz-e, hogy barátnőjével együtt Győzikét váltják a képernyőn. A playmate-et meglepte a hír, nem tudott róla, és közölte, egyelőre nem szeretne erről nyilatkozni.

Gáspár Győző és a dodonai homály

A Blikk a Győzike Show befejezését azzal hozta összefüggésbe, hogy a család életéről bemutatott epizódoknak nem sok köze volt a valósághoz, Gáspár Győző és Bea válásáról szóló hírek nem voltak igazak, ahogyan a családfő felbukkant szeretője is kamu volt. Mindezekből a lap arra a következtetésre jutott, a közvélemény semmit sem hisz el Győzike megnyilvánulásaiból.

Gáspár Győző nyilatkozatainak ellentmondásait szépen alátámasztja a Velvetnek nemrég adott interjúja, amelyben lényegében egy gondolathoz ragaszkodott következetesen: a családja életét tönkretette a show.