Harry herceg egy kétes hírű hölgy miatt sokkolta a hétvégén a brit királyi családot. Vad ölelkezés és csókok közepette kapták lencsevégre egy éjszakai bárban a 21 éves Cassie Sumnerrel. A hölgy a Nagy Britannia-szerte híres Max Angel eszkortszolgálat alkalmazottja.
A cégnél dolgozó hölgyek 350-1500 fontig (136-600 ezer forintig) terjedő juttatást kapnak szolgáltatásaikért. A legkisebb összeg egyórás kíséretért, a legmagasabb összeg pedig egész éjszakás rendelkezésre állásért jár.

Harry herceg
Úgy tűnik Cassie örömmel fogadta, hogy a királyi sarj bizalmába fogadta, ugyanis azonnal árverésre bocsátotta a sztorit, százezer fontot kér a részletekért. A királyi család a történések hallatán azonnal akcióba lendült, hogy megvédje Harryt, de a nightclubban zajló események egy része és a fotók ennek ellenére kiszivárogtak.

Amit tudni lehet, hogy a legifjabb brit herceg (született 1984-ben) a konzumnő fülcimpáját csókolgatta és Sex on the Beach koktélt kortyolgattak.

Harry a modellekre gerjed

Cassie, aki a hosztesszkedés mellett toplesz modellként is dolgozik, azt is elárulta, hogy hajnali fél négyig mulatott a kisebbik herceggel. A dekoratív hölgy fekete rakott szoknyát és spagettipántos topot viselt és állítása szerint a herceg akkor került igazán izgalomba, amikor elárulta neki, hogy olykor modellként is dolgozik. A kapatos herceg a kezébe nyomott egy koktélt és felajánlotta neki, hogy töltsék az időt inkább kettesben valahol máshol.

A királyi család cáfol

Cassie Sumner
"Az utóbbi időben rendkívüli módon felkapták a különböző médiumok Harry herceg és a nők viszonyát. Egyszerűen csak arról van szó, hogy Harry ki akar kapcsolódni afrikai utazása előtt és emiatt egymás utáni napokon barátaival töltötte az estéket, ugyanúgy, mint a többi tizenkilenc éves fiatal tenné. Élvezi a társaságot és szeret új emberekkel megismerkedni. Nincs ebben semmi rossz, de azért sokkal elővigyázatosabbnak kell lennie, ugyanis minden egyes kisebb botlását óriási médiafigyelem övezi" - nyilatkozta a Buckingham-palota szóvivője.

Harry nyolc hetet tölt Dél-Afrikában, ahol karitatív feladatot lát majd el: fiatal anyáknak és hátrányos helyzetű gyerekeknek segít.