Telefonja buktatta le Harry herceget

2007.11.13. 10:35
Harry herceg 22 éves zimbabwei barátnője belekukkantott a királyi sarj mobiljába, ahol a olyan üzeneteket talált, hogy legszívesebben azonnal visszaköltözne Afrikába. A barátnő ennek ellenére marad Angliában, ám a kapcsolatot jegelik egy időre. Chelsy Davynek végképp elege lett abból, hogy a nők megőrülnek Harryért. Aki a hírek szerint ki is használja ezt.

Úgy tűnik, véget ért Harry herceg és zimbabwei barátnőjének hároméves kapcsolata. Harry herceg ugyanis lebukott. Mégpedig a szokásos módon: barátnője szétnézett mobiltelefonjának üzenetei között. Chelsy Davy azután leste meg Harry mobilját, miután arra lett figyelmes, hogy Harry titokban bensőségesen cseverészik valakivel. A telefon aztán igazolta a gyanúit.

"Az egész akkor kezdődött, amikor Chelsy meghallotta, hogy barátja valakivel telefonon nevetgél. Aztán elvette a telefont, amikor Harry nem figyelt oda, és olyan üzeneteket talált, amelyek nagyon felidegesítették" - mondta egy ismerős a The Sun című brit bulvárlapnak. A helyzetet csak rontotta, hogy a veszekedés után Harry otthagyta Chelsyt, mert egy rögbimeccsre sietett, ahol valószínűleg a titokzatos ismeretlennel is találkozott.

Klikk!

Betelt a pohár

"Hogy képzeli, hogy más nőkkel smsezget, amikor én Afrikából költöztem ide miatta?" - kérdezte felháborodva Davy, aki állítólag a Leedsi Egyetemet is ott akarta hagyni, hogy visszaköltözzön Afrikába és megszabaduljon hercegétől. Barátai azonban meggyőzték arról, hogy rosszul tenné, ha elmenekülne. Így inkább bezárkózott albérletébe, ahonnan könnyek között hívogatta Harryt, hogy elmondja neki, egy időre szüneteltetni szeretné a kapcsolatot. A lány állítólag nagyon maga alatt van, egy szemtanú szerint a szőkeség olyan borzalmasan néz ki, hogy az már-már sajnálatra méltó.

"Chelsy tudja, mit jelent egy herceggel randizni: a nők mindig megőrültek Harryért, gyakran akkor is ajánlatokat tettek neki, amikor barátnője is ott volt" - nyilatkozta a forrás a brit lapnak, ám úgy tűnik, Davy most megelégelte a dolgot. Harry mindenesetre nem sokat szomorkodott, múlt pénteken a szakítás után egy londoni bárban bulizott, ahol barátaival 4000 dollárt költöttek vodkára és pezsgőre. A szemtanúk szerint a herceg több nővel is beszélgetett, ám végül egyedül távozott a klubból.

Klikk!

Viharos kapcsolat

Harry herceg több mint három éve együtt jár a zimbabwei Chelsy Davyvel, akinek szülei nem teljesen szalonképesek: állítólag jó kapcsolatot ápolnak a zimbabwei elnökkel, Robert Mugabeval is. Ezt az apró akadályt azonban leküzdötte a herceg, még találkozott is a szülőkkel egy indiai-óceáni luxusszigeten, sőt jól be is rúgott.

A páros kapcsolata azonban mégsem volt felhőtlen, amiért főleg Harry herceg kicsapongó életmódja a felelős - legalábbis a lány szerint, aki át is költözött Angliába, hogy jobban szemmel tarthassa a herceget. Davy áprilisban azért akadt ki, mert Harry egy lapdance bárban mulatozott, majd Kanadában ajánlatott tett egy pincérnőnek és több nővel is flörtölt egyszerre. Például Natalie Pinkhammel, akivel egy londoni bárban táncolt szorosan összebújva, mielőtt kifelé jövet nekiesett a rá várakozó fotósnak. A balhék ellenére Harry augusztusban megkérte a lány kezét, aki igent is mondott. Most viszont úgy tűnik, elmarad a hercegi esküvő.