Harry herceget bemutatták a szülőknek

2004.12.15. 15:08
A húszéves angol herceg fülig szerelmes barátnőjébe, és a kapcsolat komolyodását jelzi, hogy már a lány szüleivel is megismerkedett, a bulvársajtó pedig már házassági tervekről is tudni vél. A brit utalkodóház nincs odáig az ötlettől.

A húszéves Harry herceg megismerkedett barátnője szüleivel, s annyira örült, hogy jól sikerült a találkozó, hogy berúgott - írta szerdán a Daily Mail. A herceg az Indiai-óceánban fekvő Bazaruto üdülőszigeten találkozott össze szíve választottjának, a 19 éves Chelsy Davynek a szüleivel. Davy kisasszonnyal kilenc hónapja jár a herceg, és családi közlés szerint el is akarja venni feleségül.

Lazán vette

Harry nem különösebben zavartatta magát jövendő anyósának és apósának jelenlététől: egy alkalommal például csókolózni kezdtek Chelsyvel és kerek húsz percig abba se hagyták - mesélték a lapnak szemtanúk. A herceg összesen mintegy hét órán át italozott, aztán az ifjú pár estéje közös frissítő fürdőzéssel végződött egy úszómedencében.

Nem kívánt kapcsolatok

Chelsey szülei, a zimbabwei Charles és Beverley Davy nem teljesen problémamentesek a brit uralkodóház számára. Az apa olyan szafarikkal szerezte millióit, amelyeknek résztvevői oroszlánokat és elefántokat is lőhettek; emellett jó kapcsolatokat ápol Robert Mugabe elnök rezsimjével, amely brit származású földtulajdonosok ezreit űzött el birtokukról. Harry herceg Davyéknál teendő zimbabwei látogatásához ezért Károly herceg nem is járult hozzá hivatalosan - írta a Daily Mail. A lap szerint az, hogy Harry mégis "összehozta" a találkozót választottja szüleivel, azt bizonyítja, hogy számára mégis fontos ez a kapcsolat.